Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 214 kJ / 4 592 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 215,55 g |
| Tuky | 340,28 g |
| Vláknina | 25,16 g |
| Cholesterol | 1,59 g |
| Sodík | 3,19 g |
| Sůl | 7,79 g |
| Sacharidy | 156,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mánkův kapr v listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jML5
Moje poznámka
Mánkův kapr v listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jML5
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 14 minutami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 1 hodinou
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 3 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 3 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké cukroví
Evellinka před 54 minutami
Květákový mozeček
radekfiala před 57 minutami
Staročeská pučálka
Iricek před 1 hodinou
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 1 hodinou
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 2 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 2 hodinami
Bezpracný perník
Fitulka před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 3 hodinami
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 3 hodinami
Tématické fráze:
kapr v listovém těstě,
těsto na kapry,
rybí filé v listovém těstě,
kapr v listovém těsto,
babicova rybí polévka,
mánkův,
kapr recepty,
filé v litovém těstě,
testa na kapry,
recepty na kapra,
kapr podle mánka,
kapr v v listovém těstě,
vánoční kapr z listového těsta,
kapr v lískovím teste,
recepty z kapra,
kapří filet v listovém těstě,
filé v listovém těstě,
tv paprika recepty na lososa v kruste se špenátem,
těsto na kapra,
kapr z listového těsta
Suroviny:
kapr,
těsto listové,
slanina anglická,
česnek,
houby,
játra kuřecí,
máslo,
cibule,
vejce,
sůl,
pepř
Komentáře (4)