Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 214 kJ / 4 592 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 215,55 g |
| Tuky | 340,28 g |
| Vláknina | 25,16 g |
| Cholesterol | 1,59 g |
| Sodík | 3,19 g |
| Sůl | 7,79 g |
| Sacharidy | 156,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mánkův kapr v listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jML5
Moje poznámka
Mánkův kapr v listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jML5
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 5 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 5 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 6 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 6 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 47 minutami
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 1 hodinou
Bramboráčky
Anickamanicka před 2 hodinami
Domácí langoše
Jurkano před 2 hodinami
Perníčky
horakova654 před 2 hodinami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 3 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 3 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 3 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 3 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 3 hodinami
Tématické fráze:
kapr v listovém těstě,
těsto na kapry,
rybí filé v listovém těstě,
kapr v listovém těsto,
babicova rybí polévka,
mánkův,
kapr recepty,
filé v litovém těstě,
testa na kapry,
recepty na kapra,
kapr podle mánka,
kapr v v listovém těstě,
vánoční kapr z listového těsta,
kapr v lískovím teste,
recepty z kapra,
kapří filet v listovém těstě,
filé v listovém těstě,
tv paprika recepty na lososa v kruste se špenátem,
těsto na kapra,
kapr z listového těsta
Suroviny:
kapr,
těsto listové,
slanina anglická,
česnek,
houby,
játra kuřecí,
máslo,
cibule,
vejce,
sůl,
pepř
Komentáře (4)