Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bigos v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 1. 2014 14:20

Suroviny

Porce: podle jedíků 4 - 5

Nutriční hodnoty

Energie3 715 kJ / 888 kcal
Bílkoviny79,38 g
Tuky32,12 g
Vláknina14,60 g
Cholesterol 441 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,42 g
Sacharidy32,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Opět velká spokojenost s PH. Jídlo je šťavnaté, voňavé a ušpiníme jen jednu nádobu.

Druh ingrediencí jsem volila dle obsahu mrazáku. Je možné použít jakékoli maso, jen by neměla chybět pikantní klobása, samozřejmě nesmí chybět oba druhy zelí. Množství jsem musela upravit tak, aby se snědlo v odpovídající době skladování v lednici, neb nemůžu dát do plného mrazáku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chocolate chocolate

5. 4. 2014 21:04

Ty mi davas, uz ho mam opet v PH a rodinka vyzaduje pouze tuto verzi beze zmen:-)).

spagetka spagetka

21. 1. 2014 19:52

Danca: supééér, no vida, jak se nám ta rodinka PH a bigosu rozrůstá ;-):-D:yes:

Danca Danca

21. 1. 2014 19:41

Tak včera jsem v "pomaláčku" vyzkoušela svůj první bigos (podle tohoto rcp.http://www.toprecepty.cz/recept/34479-bigos-pana-t.... Večer jsem všechny ingredience "naházela" do hrnce (jako maso jsem použila kuřecí stehna, rozdělená v kloubu)a ráno si manžel, který se vrátil z noční, pochutnával na úžasně vonícím a skvěle chutnajícím papáníčku! Uznávám, že bigos k snídani je poněkud "drsná" záležitost, ale je fakt že ta vůně byla hodně lákavá :-!A chuť je vynikající (dala jsem si k večeři a snesla bych klidně nášup:-p:-D):yes::yes:

spagetka spagetka

21. 1. 2014 12:23

chocolate: paráda, děkuju :-K:-K :yes::yes::yes::yes:. Hele, ono to chce ty teploty vychytat podle své ho PH, možná je to jako u trouby, že taky pečeš podle sebe, talže i dobu budem brát jen jako orientační. A taky, jak půíšeš, určo záleží i na kvalitě masa, kasždá kupujem od jiného řezník.
Ale to si pochutnáte ;-):-p

chocolate chocolate

21. 1. 2014 10:55

Hlásím, že už nejsem bigosová panna a i já mám své "poprvé" s tímto legendárním pokrmem za sebou.
Je to opravdu vynikající.Pomalila jsem nakonec 5 hodin na high, protože to moje prasátko, ze kterého byla kotleta a plec, pravděpodobně trénovalo jako sparingpartner Železníka na Velkou pardubickou.Cibuli, maso i klobásku jsem opekla a oproti koření v rcp jsem přidala bobk. list a vynechala oregano.S klidným svědomím přidávám třináctý bod.
Foto přidáno, snad neurazí;-).

yanull yanull

21. 1. 2014 09:23

Ladi:-K, "pomalíš" vskutku skvěle, tak ať se i nadále dobře vede ;-):-p:-K +12:yes:

chocolate chocolate

20. 1. 2014 20:18

spagetka:Jasný;-)a díky Tobě i senky za rady.

spagetka spagetka

20. 1. 2014 20:17

chocolate: Supéér a pak ještě výsledek, jo? kujííííí ;-):yes::yes::yes:

chocolate chocolate

20. 1. 2014 20:07

spagetka:Já už mám v PH a s dovolením přidávám foto v hrnci.
Samozřejmě klidně smažu;-).

spagetka spagetka

20. 1. 2014 19:52

senky::-D:-D:-D:-D:-D:-D:yes::yes::yes::yes:

senky senky

20. 1. 2014 19:47

P.S před manželem se mi dařilo to skoro celý rok tajit, až to moje milovaná manikérka prokecla:-D:-D "prý: dál už to neprasklo??" myslela jsem, že bude po smrti :-D:-D:-D To jen tak na okraj:-));-)

senky senky

20. 1. 2014 19:41

spagetka:Ladi, mám, ale jednou si takhle restuju a ono "lup" a povrchová glazura má z venkovní strany jemnou linku!! Pak jsem zjistila, ža jsem na hořák nedala tu drátěnou podložku, nádobu používám bez problémů dál, ale restuju už zásadně na pánvi !! K prvnímu nákupu jsem dostala nějaký slevový bonus, tak jsem rychle , tajně ;-), objednala ještě jednu nádobu do rezervy:-)):-)) ale byla jsem na infarkt:-D:-D Mám dojem, že jsem to někde do diskuze psala raději šoupnu do myčky o kus navíc:-))

chocolate chocolate

20. 1. 2014 18:59

spagetka:Spagi, já také nemám kameninový vnitřek a musím restovat zvlášť.Ovšem už ho mám čtyři roky;-) dědka, ale zase tak moc mi to nevadí.Myje myčka, ne já:-D.

spagetka spagetka

20. 1. 2014 18:54

senky: jani, prosímtě, ty nemáš možnost orestovat to přímo v té nádobě? Já bych snad měla mít, už mi někdo radil, že tam kde je lepší maso nejprv orestovat, ať to udělám. Takže příště a možná i cibulku zpěním, v té mé nádobě by to mělo jít na sporáku, než to pak vložím do té elektriky

chocolate chocolate

20. 1. 2014 18:52

senky:Janičko děkuji:-K za reakci.Přiznám se, že o tom opečení jsem také říkala, že udělám, ale bigos jsem nikdy nevařila ani nejedla, takže jsem se chtěla optat kudy na to;-)a raději si nechám poradit.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty v pomalém hrnci pomalý hrnec recepty bigos zkušenosti s pomalým hrncem jak uvařit bigus plecko recepty bigos bigus bigos nejlepší recept bigos z pomaleho hrnce bigos podle tadeusza bigos v ph recept z pomalém hrnci ph recept bigos moučníky v pomalém hrnci recept plný hrnec bigos podle pana tadeusza cerstve zeli v pomalém hrnci pomalý hrnec recepty moučníky pomalý hrnec t recepty který je nejlepší pomalý hrnec

Suroviny: zelí, zelí hlávkové, klobása, maso králičí, skelet kuřecí, kotleta vepřová, houby sušené, cibule, víno červené, sádlo, škvarky, koření, koření oregáno, pepř, kmín drcený, paprika sušená uzená, paprika sušená pálivá

TopRecepty.cz

Bigos v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rnnz