Suroviny
Porce: podle jedíků 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 715 kJ / 888 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,38 g |
| Tuky | 32,12 g |
| Vláknina | 14,60 g |
| Cholesterol | 441 mg |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 2,42 g |
| Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Větší jedlíci k bigosu přikusují chléb.
Zveřejněno 19. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bigos v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rnnz
Moje poznámka
Bigos v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rnnz
Nejnovější recepty
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 11 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 14 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 15 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno 7. 12. 2025 08:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 33 minutami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 9 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 14 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 14 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 14 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 14 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 15 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 15 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty,
bigos,
zkušenosti s pomalým hrncem,
jak uvařit bigus,
plecko recepty bigos,
bigus,
bigos nejlepší recept,
bigos z pomaleho hrnce,
bigos podle tadeusza,
bigos v ph,
recept z pomalém hrnci,
ph recept bigos,
moučníky v pomalém hrnci,
recept plný hrnec,
bigos podle pana tadeusza,
cerstve zeli v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty moučníky,
pomalý hrnec t recepty,
který je nejlepší pomalý hrnec
Suroviny:
zelí,
zelí hlávkové,
klobása,
maso králičí,
skelet kuřecí,
kotleta vepřová,
houby sušené,
cibule,
víno červené,
sádlo,
škvarky,
koření,
koření oregáno,
pepř,
kmín drcený,
paprika sušená uzená,
paprika sušená pálivá
Komentáře (47)
Ale to si pochutnáte
Je to opravdu vynikající.Pomalila jsem nakonec 5 hodin na high, protože to moje prasátko, ze kterého byla kotleta a plec, pravděpodobně trénovalo jako sparingpartner Železníka na Velkou pardubickou.Cibuli, maso i klobásku jsem opekla a oproti koření v rcp jsem přidala bobk. list a vynechala oregano.S klidným svědomím přidávám třináctý bod.
Foto přidáno, snad neurazí
Samozřejmě klidně smažu