Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí kýta na česneku a čerstvé majoránce, podlévaná černým pivem

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 2. 2014 22:48

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 462 kJ / 2 262 kcal
Bílkoviny136,99 g
Tuky160,36 g
Vláknina20,80 g
Cholesterol 577 mg
Sodík 2,88 g
Sůl7,08 g
Sacharidy50,21 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo má rád zázvor, místo bílého pepře může použít špetku sušeného zázvoru.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

23. 2. 2014 22:51

Jahňacinka nemôže byť iná ako výborná :yes::-D;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tncz nova levné recepty ládi hrušky kuře na pivě tncz nova levné recepty ládi hrušky jehněčí kýta jehněčí kýta plátky jehneci kyta na cesneku jehněčí kýta recept tncz nova levné recepty ládi hrušky kuře na černém pivě recept na jehněčí kýtu jehněčí na černém pivu tncz nova jehněčí kýta majoránka jehněčí kýta plátky recepty recepty ládi hrušky jehněčí jehneči jehněčí na na černém pivu jehneci dusene na cesneku skopova kyta na cernem pivu jehněčí kýta plátky - recepty tncz nova červený měsíc peceny jehneci na cesneku a majorance

Suroviny: kýta jehněčí, česnek, pepř bílý, sůl, máslo, majoránka čerstvá, žampióny, pivo černé, slanina, cibule

TopRecepty.cz

Jehněčí kýta na česneku a čerstvé majoránce, podlévaná černým pivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9BWZ