Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 176 kJ / 1 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,80 g |
Tuky | 77,77 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 625 mg |
Sodík | 370 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 20,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát na smetaně a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1q8R
Moje poznámka
Candát na smetaně a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1q8R
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 15 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 18 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 19 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 2 minutami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 7 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 9 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 9 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 10 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 12 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 12 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 12 hodinami
Tématické fráze:
candat na vine se smetanou,
candát se smetanou,
candat na vine s pórkem,
pečení candát na smetaně,
candat na červené,
candát recepty se smetanou,
candát wikipedie,
candát recept,
candát nasmetane,
candát recepty,
candát se smetanou recept,
recept candát s porkem,
ryba na červenem víně,
candát na smetaně s pórkem,
candát se smetanou na víně,
candat s opecenym bramborem,
candat pečeny labužník,
candáta wikipedie,
candát na pórku,
recepty candát se smetanou
Suroviny:
candát,
máslo,
cibule,
víno červené,
smetana,
tymián,
sůl,
šťáva citronová,
pórek
Komentáře (2)