Jehněčí kýta na červeném víně
Správně připravené jehněčí maso je velmi jemné a chutná lahodně. Skvěle se hodí pro slavnostní příležitosti. Ochutnejte ho ve výborné kombinaci s kořenovou zeleninou, červeným vínem a voňavými bylinkami.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 813 kJ / 672 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,21 g |
| Tuky | 21,23 g |
| Vláknina | 13,65 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 158 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 39,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí kýta na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PlBn
Moje poznámka
Jehněčí kýta na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PlBn
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 4 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí na víně,
jehněčí kýta recept,
jehneci kyta,
jehněčí kýta s kostí recept,
jehněčí kýta na zelenině,
jehněčí kýta nejlepší recept,
jehněčí guláš z kýty,
jehněčí kýta s kostí,
jehněčí maso na víně,
jehneči kýta recepty,
jehněčí na kořenové zelenině,
jehneči na vině recept,
jehněčí recepty,
recept na jehneci kytu,
jehněčí kýta na kořenové zelenině,
recepty jehněčí kýta,
recept na jehněčí na víně,
jehněčí ragú na víně,
pečená jehněčí kýta na zelenině,
jehněčí na zelenině a víně
Suroviny:
kýta jehněčí,
víno červené suché,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
bylinky,
máslo,
protlak rajčatový,
vývar hovězí,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový
Komentáře (3)
Ale krásný recept to je !