Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí kýta na červeném víně

Správně připravené jehněčí maso je velmi jemné a chutná lahodně. Skvěle se hodí pro slavnostní příležitosti. Ochutnejte ho ve výborné kombinaci s kořenovou zeleninou, červeným vínem a voňavými bylinkami.

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 165 min

180 min (15 min příprava + 165 min tepelná úprava)

11. 3. 2014 16:05

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie2 813 kJ / 672 kcal
Bílkoviny5,21 g
Tuky21,23 g
Vláknina13,65 g
Cholesterol 64 mg
Sodík 158 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy39,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 3. 2014 20:37

Moc hezky připraveno:-K:-p:yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

11. 3. 2014 19:36

:-):-p Do jehněčího přdám vždycky ještě aspoň 2 PL másla ,bohatě !
Ale krásný recept to je ! :-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí na víně jehněčí kýta recept jehneci kyta jehněčí kýta s kostí recept jehněčí kýta na zelenině jehněčí kýta nejlepší recept jehněčí guláš z kýty jehněčí kýta s kostí jehněčí maso na víně jehneči kýta recepty jehněčí na kořenové zelenině jehneči na vině recept jehněčí recepty recept na jehneci kytu jehněčí kýta na kořenové zelenině recepty jehněčí kýta recept na jehněčí na víně jehněčí ragú na víně pečená jehněčí kýta na zelenině jehněčí na zelenině a víně

Suroviny: kýta jehněčí, víno červené suché, mrkev, petržel, celer, cibule, bylinky, máslo, protlak rajčatový, vývar hovězí, sůl, pepř mletý, olej olivový

TopRecepty.cz

Jehněčí kýta na červeném víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PlBn