Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 5. 2014 12:52

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie185 kJ / 44 kcal
Bílkoviny1,33 g
Tuky0,24 g
Vláknina1,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,26 g
Sůl3,00 g
Sacharidy8,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

spagetka spagetka

24. 5. 2014 20:40

tejaja: Děkuju:-K a bylo fakt skvělé :-p:-p

tejaja tejaja

24. 5. 2014 20:33

Vyzerá to výborne, ja by som dala iba jednu bylinku - šalviu. Ale je to určite chutné :yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 5. 2014 15:43

spagetka: Já jsem z toho fakt blázen. Nejsem nějaký znalec ryb, co si budem povídat. Věřím tomu, co je na obale. Pamatuješ ty hejky za pár kaček? Člověče, nikdo to skoro nekupoval, jen já :-D

spagetka spagetka

24. 5. 2014 14:11

Jana Remkova: Jani děkuju:-K, a makrela určo ne - může to být pod názvem štika mořská nebo štikozubec - mrkni do Kaufu do mražáku - jestli si to dobře pamatuju, na jejich cedulce byl hejk, na pytlíku s filety štikozubec.
Tak já drahoty určitě nedělám, když mi 2 "tichý blázni" nutěj své přebytky úlovků :-D:-D:-D:yes::yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 5. 2014 13:41

Hejk..kdysi je prodávali za pár korun a bylo jich v sáčku 5-6 za směšnou cenu cca 10 kč. Dnes jsem buď slepá, nebo se jim říká makrely :-d. Paráda. Laďko. Já ryby fakt můžu a mám štěstí, ozval se mi soused, že jestli mi sem tam nemůže nějaké přinést, že už neví, komu by je dal :-D. No, měla jsem snad dělat drahoty? :-D:-D:-D

spagetka spagetka

23. 5. 2014 17:15

Děkuju všem :-K:-K, Irenko, jo byly. Snad tím, že byly nové, se slabou slupkou. Na Pokecu jsem psala o hodině, tak to fakt nééé, za 60 minut néé, ale chce to zkusit. A upřímně, já potřebovala vyklidit sušárnu bez hlídání oběda, povedlo se :yes::yes::yes::yes:

hazel: znáš jako štikozubec nebo mořská štika ;-);-);-)

Irrena Irrena

23. 5. 2014 16:58

Určitě moc dobré:-p :yes:Jen mi nejde do hlavy že PH by byly brambory měkké za 80 minut:-O:-8

yanull yanull

23. 5. 2014 16:56

Ladi, velmi povedené :-p;-):-K +3:yes::-K

hazel hazel

23. 5. 2014 15:58

Sice neznam rybu hejk,ale zkusim to s jinou. Musi to byt velice dobre a rychle. Dik za recepis

Jikotka Jikotka

23. 5. 2014 13:27

:-p:yes:,to taky můžu :-p:-p:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty hejk hejk recepty recept hejky bylinky od jany hejk recept na hejky hejk cena hejk na bylinkách recept ryba hejk, cena recept hejk hejk recept hejk v trobe jak udělat hejky v troubě hejk cena cena hejk morska stika v pomalem hrnci jak připravit hejka nejde vyklidit cukrovi recepis na pečenou makrelu ryba hejk cena

Suroviny: hejk, brambory rané, rajče, rozmarýn, bazalka čerstvá, meduňka, pažitka, šalvěj, pepř citronový, sůl, šťáva citronová, olej, koření na ryby

TopRecepty.cz

Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QqO9