Suroviny
Porce: 2 - 3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 303 kJ / 311 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,70 g |
| Tuky | 6,00 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 729 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 13,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná telecí plec s pikantní náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7O5
Moje poznámka
Marinovaná telecí plec s pikantní náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7O5
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 11 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 15 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 30 minutami
Kuřecí čína
mcmiruska před 46 minutami
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 1 hodinou
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 1 hodinou
Tvarohové lívance
boomgo před 2 hodinami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 3 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 16 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 16 hodinami
Tématické fráze:
teleci plec recepty,
teleci plec,
telecí plec recept,
jak udělat telecí plecko,
recept na telecí plec,
telecí plec maso recepty,
telecí plecko recepty,
recepty z telecí plece,
telecí plecko - recepty,
recepty na telecí plec,
teleci maso na gril,
telecí na grilu,
telecí na grilu,
telecí plecko recept,
telecí maso na grilu,
teleci na gril,
recept telecí plec,
teleci plecko,
telecí plec-recepty,
telecí kulatá plec
Suroviny:
plecko telecí,
chilli paprika čerstvá,
paprika kozí roh,
hořčice pikantní,
cibule,
pepř černý,
sůl,
rozmarýn čerstvý,
bazalka čerstvá,
petrželka,
víno červené suché,
olej,
alobal
Komentáře (11)
http://www.receptynamaso.cz/teleci-maso/
Neumím si představit připlácnutí hrudí s kostma do alobalu pod víko domácího grilu, dyk ty kosti by to protrhaly
Veronika.Hrozna: Petruna: Právě na tu dobu jsem si dávala pozor, plecko v alobalu bylo za hodinu měkkě. Ještě jsem ho nechala zprudka ogrilovat rozbalené. Jo grilovala jsem na domácím stupni na stupni 4., bez alobalu na 5. ty 2 minuty na každé straně. To ještě dopíšu do receptu