Suroviny
Porce: 2 - 3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 303 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,70 g |
Tuky | 6,00 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 729 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 13,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná telecí plec s pikantní náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7O5
Moje poznámka
Marinovaná telecí plec s pikantní náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7O5
Nejnovější recepty
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 2 minutami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 20 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 23 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Čokoládový koláč s ovocem
Přidáno 20. 8. 2025 15:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové brownies
verisek08 před 42 minutami
Bramboráky nastavované kuskusem s hlívou
ZboSy před 46 minutami
Cuketová polévka s nivou
Glapet před 1 hodinou
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
pesmax před 2 hodinami
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 3 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
IIvveettaa před 3 hodinami
Grilované krevety
Hombr před 4 hodinami
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 5 hodinami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 12 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 14 hodinami
Tématické fráze:
teleci plec recepty,
teleci plec,
telecí plec recept,
jak udělat telecí plecko,
recept na telecí plec,
telecí plec maso recepty,
telecí plecko recepty,
recepty z telecí plece,
telecí plecko - recepty,
recepty na telecí plec,
teleci maso na gril,
telecí na grilu,
telecí na grilu,
telecí plecko recept,
telecí maso na grilu,
teleci na gril,
recept telecí plec,
teleci plecko,
telecí plec-recepty,
telecí kulatá plec
Suroviny:
plecko telecí,
chilli paprika čerstvá,
paprika kozí roh,
hořčice pikantní,
cibule,
pepř černý,
sůl,
rozmarýn čerstvý,
bazalka čerstvá,
petrželka,
víno červené suché,
olej,
alobal
Komentáře (11)
http://www.receptynamaso.cz/teleci-maso/
Neumím si představit připlácnutí hrudí s kostma do alobalu pod víko domácího grilu, dyk ty kosti by to protrhaly
Veronika.Hrozna: Petruna: Právě na tu dobu jsem si dávala pozor, plecko v alobalu bylo za hodinu měkkě. Ještě jsem ho nechala zprudka ogrilovat rozbalené. Jo grilovala jsem na domácím stupni na stupni 4., bez alobalu na 5. ty 2 minuty na každé straně. To ještě dopíšu do receptu