Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 996 kJ / 3 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,20 g |
Tuky | 159,50 g |
Vláknina | 53,20 g |
Cholesterol | 417 mg |
Sodík | 5,17 g |
Sůl | 12,60 g |
Sacharidy | 223,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EqR
Moje poznámka
Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EqR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 7 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 19 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 19 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 8 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 8 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 9 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 10 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 10 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 11 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 12 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 13 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 13 hodinami
Tématické fráze:
dušené hovězí se zelím,
hovezi se stouchanym bramborem,
dušené hovězí maso se zelím,
hovězí dušené se zelím,
brambory na stouchacku se kysaným zelím,
kližka se šťouchanými brambory,
hovězí se zelím,
hovězí dušené se zelím,
varene kysene zelí s besamelem,
hovězí roštěna na zelí,
hovezi rostena kysane zeli,
dokonale dušené zeli,
hovězí dušené,
hovězí se šťouchanými bramborami,
polské zelí dušené,
dušené kysané červené zelí s s hovězím masem,
hovezi platky na vine se stouchanymi bramborama,
recept brambory hovezi maso zeli,
dušené hovězí s kysanym zelim,
hovězí maso se stouchanym bramborem
Suroviny:
brambory,
maso hovězí,
zelí kysané,
sádlo,
cibule,
hořčice plnotučná,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
kmín celý
Komentáře (4)
Bešamelu jsem do zelí dala opravdu jen minimum,máme ho raději"přírodnější".Servírování jsem trošku pozměnila,nemáme rádi jídlo navršené na jedné"kupě"