Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 996 kJ / 3 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,20 g |
Tuky | 159,50 g |
Vláknina | 53,20 g |
Cholesterol | 417 mg |
Sodík | 5,17 g |
Sůl | 12,60 g |
Sacharidy | 223,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EqR
Moje poznámka
Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EqR
Nejnovější recepty
Mandlové müsli tyčinky
Přidáno před 1 hodinou
Sépiové černé špagety s krevetami a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Švestková nutella s karobem a melasou
Přidáno před 5 hodinami
Borůvkový džem
Přidáno před 8 hodinami
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 9 hodinami
Borůvkové palačinky s krémem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 1 hodinou
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 1 hodinou
Salát Coleslaw
Kristina1 před 2 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 2 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 2 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 2 hodinami
Vepřová krkovice na zelenině
Luciik. před 3 hodinami
Uncle Bens omáčka
Sbotka před 3 hodinami
Koprová omáčka
rimul@email.cz před 4 hodinami
Tématické fráze:
dušené hovězí se zelím,
hovezi se stouchanym bramborem,
dušené hovězí maso se zelím,
hovězí dušené se zelím,
brambory na stouchacku se kysaným zelím,
kližka se šťouchanými brambory,
hovězí se zelím,
hovězí dušené se zelím,
varene kysene zelí s besamelem,
hovězí roštěna na zelí,
hovezi rostena kysane zeli,
dokonale dušené zeli,
hovězí dušené,
hovězí se šťouchanými bramborami,
polské zelí dušené,
dušené kysané červené zelí s s hovězím masem,
hovezi platky na vine se stouchanymi bramborama,
recept brambory hovezi maso zeli,
dušené hovězí s kysanym zelim,
hovězí maso se stouchanym bramborem
Suroviny:
brambory,
maso hovězí,
zelí kysané,
sádlo,
cibule,
hořčice plnotučná,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
kmín celý
Komentáře (4)
Bešamelu jsem do zelí dala opravdu jen minimum,máme ho raději"přírodnější".Servírování jsem trošku pozměnila,nemáme rádi jídlo navršené na jedné"kupě"