Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 996 kJ / 3 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 172,20 g |
| Tuky | 159,50 g |
| Vláknina | 53,20 g |
| Cholesterol | 417 mg |
| Sodík | 5,17 g |
| Sůl | 12,60 g |
| Sacharidy | 223,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EqR
Moje poznámka
Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EqR
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 minutou
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 45 minutami
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 13 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 15 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 15 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 15 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 16 hodinami
Tématické fráze:
dušené hovězí se zelím,
hovezi se stouchanym bramborem,
dušené hovězí maso se zelím,
hovězí dušené se zelím,
brambory na stouchacku se kysaným zelím,
kližka se šťouchanými brambory,
hovězí se zelím,
hovězí dušené se zelím,
varene kysene zelí s besamelem,
hovězí roštěna na zelí,
hovezi rostena kysane zeli,
dokonale dušené zeli,
hovězí dušené,
hovězí se šťouchanými bramborami,
polské zelí dušené,
dušené kysané červené zelí s s hovězím masem,
hovezi platky na vine se stouchanymi bramborama,
recept brambory hovezi maso zeli,
dušené hovězí s kysanym zelim,
hovězí maso se stouchanym bramborem
Suroviny:
brambory,
maso hovězí,
zelí kysané,
sádlo,
cibule,
hořčice plnotučná,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
kmín celý
Komentáře (4)
Bešamelu jsem do zelí dala opravdu jen minimum,máme ho raději"přírodnější".Servírování jsem trošku pozměnila,nemáme rádi jídlo navršené na jedné"kupě"