Svačinová fazolová polévka ze „Šlajfu“
Spojení jemných fazolí a voňavých hub dává vzniknout syté, ale zároveň lehké polévce, která zahřeje i potěší. Svačinová fazolová polévka s houbami je ideální volbou, když hledáte zdravý a chutný pokrm pro všední den.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 828 kJ / 2 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,71 g |
Tuky | 102,26 g |
Vláknina | 135,91 g |
Cholesterol | 228 mg |
Sodík | 2,92 g |
Sůl | 6,62 g |
Sacharidy | 124,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svačinová fazolová polévka ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzrr
Moje poznámka
Svačinová fazolová polévka ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzrr
Nejnovější recepty
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 34 minutami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 10 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 19 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka
BublinaF před 1 minutou
Brokolicová polévka
Gothaj před 9 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 14 minutami
Pečená dýně
Agliooglio před 35 minutami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 1 hodinou
Švestkový crumble
olgaja před 2 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 2 hodinami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 3 hodinami
Tématické fráze:
svačinové polévky s klobásou,
fazolová polévka,
svačinová polévka,
svačinové polévky,
svačinová klobásová polévka
Suroviny:
fazole červené,
houby sušené,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
kapusta,
cibulka jarní,
česnek,
bok uzený,
klobása,
kmín drcený,
koření nové koření mleté,
bobkový list,
majoránka,
pepř,
sádlo,
sůl,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
vývar hovězí
Komentáře (1)