Hovězí líčka dle hajného ze „Šlajfu“
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 13 286 kJ / 3 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 277,10 g |
Tuky | 104,31 g |
Vláknina | 14,98 g |
Cholesterol | 634 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 5,40 g |
Sacharidy | 119,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 3. 2015 20:46
Mne spis prekvapuji ty gramaze, z kila hoveziho udelat osm porci, z 300g masa vyvarit polevku pro dvanact lidi...Asi jsme u nas doma zmlsani.
Navic i tech sest lzic mouky mi na zahusteni stavy, kdyz pocitam ze cast tekutiny se vyvari, prijde mnoho.
Navic i tech sest lzic mouky mi na zahusteni stavy, kdyz pocitam ze cast tekutiny se vyvari, prijde mnoho.
7. 3. 2015 20:40
Já nevím,ale když je dělám já vypadají úplně jinak,ale možná to je fotkou.
7. 3. 2015 20:11
Licka delavam v PH nebo troube hooodne pomalu, ale tekutinu dolevam postupne.Neni to polevka.
7. 3. 2015 20:09
Líčka dělám dost často - myslím ale, že když na kilo opečených líček naliješ 2 l tekutiny, vaříš je jako polévku, nedusíš. Možná za ty tři hodiny se ta tekutina odvaří, ale líčka jsou hotová a měkká za podstatně kratší dobu, max. hodinu a půl, pak jsou na kaši.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: hovězí líčka lička v aspiku hovězí bok recept hovězí líčka recept jak vypadají hovězí líčka hovězí bok recepty recept na hovězí líčka jak vypadají hovězí hovězí líčka hovezí líčka s knedlíkem hovězí lička s knedlíky hajný ze šlajfu hovězí líčka jak vypadaji hovězí na zvěřínovém koření a víně jak se dela líčka hovězí bok recept na lička v aspiku licka na prudko líčka s knedlíkem vánoční hovězí líčka na víně polévka z líček
Suroviny: líčka hovězí, bok uzený, cibule červená, mrkev, petržel, pepř celý, koření nové koření, jalovec, bobkový list, rozmarýn, tymián, víno červené, vývar hovězí, smetana zakysaná, mouka hladká, cukr krupice, šťáva citronová, sádlo, pepř
Hovězí líčka dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lmWl
4 názory