Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Líčka na hořčici

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 4. 2015 18:40

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 980 kJ / 951 kcal
Bílkoviny115,86 g
Tuky39,85 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 493 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy20,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Hoduláková

25. 9. 2016 13:26

líčka jsou výborná v jakémkoliv zpracování:-)<3:-*:-K:-K:-K:-D

Dana61

15. 4. 2015 14:03

skvělý receptík:yes::-D jen ty líčka jsou u nás málokdy, ale masíčko je šťavnaté, kraťoučké, kližkovaté - prostě dobré pro ty, kterým tato kombinace vyhovuje:-p

mysulka mysulka

6. 4. 2015 18:26

:-p:yes: krásný recept:-K

sebena sebena

6. 4. 2015 10:37

Líčka jsem ještě nedělala, ale už nějakou dobu se na ně chystám, tak snad budou vypadat stejně skvělé jako tyhle ;-)

magdalenka magdalenka

5. 4. 2015 16:17

Ivuli, krásne si tvorila...recept podľa môjho gusta, nepreplácaný, výsledok musí byť famózny.:yes:

pipre pipre

5. 4. 2015 11:32

To musí být moc dobré! :yes:+

zizala zizala (moderátorka)

5. 4. 2015 08:19

Vypadají lákavě :-p
U nás má líčka jen jeden řezník, mražená. Možná jsou už předem očištěná, žádný tuk a blány na nich nejsou. Jen krásné kližnaté maso. Ale jsou o dost dražší než běžná kližka, což mi docela vadí.

ivulinka ivulinka

5. 4. 2015 07:27

casino: kopíruji vám část z článku Lidovky cz:
Většinou líčka z jedné strany pokrývá silnější vrstva tuku. Nic moc vábného, tuk je však zároveň, jak známo, nositelem chuti. To, zda membránu ponechat, nebo odstranit, je tedy čistě na vás a vašich jazýčcích.

...takže nevím, co je vám na zbavování tuku nejasné. Kdybyste měl doma mého muže, pochopil byste proč každou byť i sebemenší vrstvu tuku musím odstranit. V případě včerejších líček se mi to stalo poprve, nikdy tam tuková vrstva nebyla tak velká jako nyní;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

5. 4. 2015 07:22

casino: líčka nám vyhovují také proto, že z nich není odpad :-) Maso, podobné kližce, ale přece lepší, jemnější. Máme je moc rádi.

ivulinka: pěkný recept, jako vždy - lákavě nafoceno :-p:yes:

casino casino

5. 4. 2015 00:59

Se asi budu muset zeptat řeznice, co že mi to vlastně prodává jako HOVĚZÍ LÍČKA;-)
Jaképa zbavování tuku..., jakápa samá blána?
Donesu domů, promnu pod vodovodou a uvařím čeho si mančaft žádá:yes:
Myslíte že si vymýšlím?
No, pokud ale by se někomu z přiloženého obrázku neudělalo dobře, tak vymažu;-):-D

Colombo65 Colombo65

4. 4. 2015 22:57

Bůh existuje a jmenuje se ....:-K

Tom Beyk Tom Beyk

4. 4. 2015 22:27

...no to nemá chybuuuuuu!:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 4. 2015 20:53

Mi se ta líčka tak líbí, ale jak to vidím v obchodě, za tu cenu..je to samá blána a nějak s tím neumím pracovat. Každopádně, Ivo, v tvém podání nádhera :-):yes:

hosta hosta

4. 4. 2015 20:45

To bude moc dobré, zase změna:yes:

ivulinka ivulinka

4. 4. 2015 19:14

spagetka: dobré to bylo...;-):-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: licka licka na horcici licka recept recept na licka hovězí líčka na hořčici recept licka z čeho jsou hovězí líčka co jsou licka membrána hovezich licek lička z čeho jsou s čeho jsou hovězí líčka hovězí líčka na pivu a hořčici recepty líčka líčka v na hořčici líčka na na hořčici líčka s hořčici tecepty z licek hovězí líčka na pive světlo obsah tuku v hovězích líčkách hovězí líčka top recepty

Suroviny: líčka hovězí, sůl, pepř, hořčice plnotučná, mouka hladká, sádlo, cibule, pivo černé, protlak rajčatový, hořčice francouzská, vývar masový

TopRecepty.cz

Líčka na hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rv1W