Libečkové "maggi" - polévkové ochucovadlo II.
Různá ochucovadla jsou nedílnou součástí každé kuchyně. Libeček je jednou z oblíbených a často používaných bylin. V kombinaci s dalšími zelenými listy připravíte chutné a zdravé ochucovadlo nejen do polévky.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z Dadalovy kuchařky.
Moje recepty a fotopostup najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 5. 2015 07:49
yanull:Jani, já si myslím, že by to mohlo být tím mletím. Já to podruhé ochutnala už před vařením a už i to bylo hořké. A tím redukováním to bylo úplně zabité Dám tomu možná ještě šanci a zkusím to, jako tady, jenom nasekat ručně nebo v mixéru.
19. 5. 2015 07:47
yanull: Jani a víš, že můžeš mít pravdu? Jana R. to asi ještě neochutnala, jestli to nemá hořké. Ale na to mlýnku mi to přijde jako možnost.
19. 5. 2015 06:15
1974andrea: Nemám to ověřené, ale nic bych za to nedala, že tam nějaká reakce vznikne při mletí. Chtělo by zkusit, jestli to není už zhořklé před vařením. Mlýnky na maso bývají většinou hliníkové, může to být i tím.
P.S. Je to reakce na poznámku k receptu Jany R.
P.S. Je to reakce na poznámku k receptu Jany R.
18. 5. 2015 20:04
petram:Peti, já jsem tam ani majoránku nedávala, přišlo mi to zbytečné na takové množství libečku, nebyla by tam ani cítit. Libeček je silně aromatický. A bylo to, jako bych vařila pelyněk
18. 5. 2015 20:00
Já jsem měla maggi podle Jany R. také hořké. Myslím, že je to tím, že se tak dlouho vaří majoránka, ta ráda hořkne. A asi ani libečku samotnému to dlouhé vaření nesvědčí.
18. 5. 2015 13:11
To vypadá jedle, hned dneska natrhám a vyzkouším, děkuji
18. 5. 2015 13:01
Dobrá kombinace, zkusím +
18. 5. 2015 12:45
Teda fakt nechápu, proč jsi měla to maggi podle Jany R. hořké....Jinak také dobrá kombinace
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 4 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 8 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 8 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 8 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 8 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 8 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 9 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí přírodní maggi: Jak je vyrobit z libečku snadno a bez námahy? Zabere to pouhých 5 minut a výsledek je perfektní
Příběh Maggi a večeře ze sáčku: „Pytlíkové polévky“ měly v roce 1885 ulevit pracujícím ženám
Jak na domácí „maggi“ z libečku: Je zdravé, levné a na jeho přípravu stačí pouhé tři ingredience
Další recepty
Tématické fráze: maggi libecek domácí magi domácí maggi libeček magi recept konzervace libečku pasta z libečku libeček recepty využití libecku recept na domácí maggi polévkové koření z libečku libeček domácí magi libeček konzervace domácí maggi recept magi libeček recept maggi catni z libecku libeček maggi libeček magi recept na magi libeckova pasta
Suroviny: libeček, libeček, kopřivy, celer, sůl, olej slunečnicový
Libečkové "maggi" - polévkové ochucovadlo II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V9P1
23 názorů