Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 863 kJ / 2 357 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 223,87 g |
| Tuky | 21,77 g |
| Vláknina | 99,28 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 333 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 268,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Cassoulet" z PH po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRK5
Moje poznámka
"Cassoulet" z PH po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRK5
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 13 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 17 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 20 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 5 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 7 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 7 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 8 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 8 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 9 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 9 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 9 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 9 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
recept cassoulet,
cassoulet recept,
cašsoulet,
krůtí konfit,
krůtí cassoulet,
casoulet,
hovězí cassoulet,
selský dlabanec,
kasulet,
cassolulet,
casulet,
recept na cassoulet,
recepty na burgunsku klobasku sk,
top recepty z ph,
rcept na cassoulet,
králík cassoulet,
hovezi licka po starocesku,
krůtí cassoulet s fazolemi,
vepřová líčka po staročesku,
casoúlet v pomalem hrnci
Suroviny:
fazole bílé,
maso vepřové,
mrkev,
cibule,
cuketa,
rozmarýn sušený,
sušená bazalka,
kurkuma,
koriandr,
bobkový list,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (6)