Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilek v bílém jogurtu

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Lilek bez loupání, vcelku, upečeme v troubě nebo remosce (předem ho propícháme třeba špízovou jehlou - aby při pečení nepraskl). Ještě vlažný ho oloupeme a velice jemně nakrájíme. Krok 2: Přidáme rozetřený česnek, sůl, jogurt, dobře promícháme a dáme vychladit. Krok 3: Při podávání zakápneme olivovým olejem, můžeme zdobit olivami a přikusujeme pečivo.

Zveřejněno 2. 7. 2015

Poznámka autorky cathleen

Inspirace - web Turecká kuchyně

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lilek v bílém jogurtu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pPoy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lilek v bílém jogurtu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pPoy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

zuzun: díky, je to opravdu výborné:yes:a česneku mám taky raději víc:-p

Tohle jsem zkousela z malych cuket (kdyz je v Syrii delaji plneny, tak takhle vyuziji ten vydlabany zbytek). Bodik, moc mi chutna, hlavne kdyz je tam hodne cesnku (to pak nemuzu ven z baraku):-D:yes::yes::yes::yes::yes:Diky za pripomenuti

Tématické fráze:
lilek s bílým jogurtem, lilek vcelku, lilek baklažán bílý, loupání lilku, lilek loupání, lilek s bílým jogurtem a s česnekem, lilek na bílého jogurtu, bílé baklazany recepty, lilek s bilim jogurte, baklažán bílý recepty, lilek v remosce, recept lilek remoska, recepty na baklažán bily, turecká kuchyně, lilek loupani?

Suroviny:
lilek, česnek, jogurt bílý, sůl, olej olivový, olivy

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu