Postup přípravy
Krok 1: Lilek bez loupání, vcelku, upečeme v troubě nebo remosce (předem ho propícháme třeba špízovou jehlou - aby při pečení nepraskl). Ještě vlažný ho oloupeme a velice jemně nakrájíme.
Krok 2: Přidáme rozetřený česnek, sůl, jogurt, dobře promícháme a dáme vychladit.
Krok 3: Při podávání zakápneme olivovým olejem, můžeme zdobit olivami a přikusujeme pečivo.
Zveřejněno 2. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek v bílém jogurtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPoy
Moje poznámka
Lilek v bílém jogurtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPoy
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 10 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 22 hodinami
Dršťková svačinová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrovo - kuřecí placičky
Sahula před 54 minutami
Vepřová játra dušená
Sahula před 58 minutami
Vepřová játra - luxusní
Sahula před 58 minutami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
karlos.86 před 59 minutami
Sladkokyselá vepřová játra
Sahula před 1 hodinou
Sladkokyselé vepřové maso
Sahula před 1 hodinou
Perníčky - měkké bez čekání
Dycky před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s kapustou
hippmann před 2 hodinami
Jablkové kostky s pudinkem
jalamo před 2 hodinami
Bábovka s makovou náplní
Egretta před 4 hodinami
Tématické fráze:
lilek s bílým jogurtem,
lilek vcelku,
lilek baklažán bílý,
loupání lilku,
lilek loupání,
lilek s bílým jogurtem a s česnekem,
lilek na bílého jogurtu,
bílé baklazany recepty,
lilek s bilim jogurte,
baklažán bílý recepty,
lilek v remosce,
recept lilek remoska,
recepty na baklažán bily,
turecká kuchyně,
lilek loupani?
Suroviny:
lilek,
česnek,
jogurt bílý,
sůl,
olej olivový,
olivy
Komentáře (4)