Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 186 kJ / 283 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,58 g |
| Tuky | 6,60 g |
| Vláknina | 18,15 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 86 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 43,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z pečeného patizonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jPr5
Moje poznámka
Polévka z pečeného patizonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jPr5
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 9 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 10 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 10 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 11 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 4 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 4 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 4 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 6 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 8 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 8 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 9 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 9 hodinami
Tématické fráze:
polévka z patizonu,
patizon recepty polevka,
patizon polevka,
krémová polévka z patizonu,
recepty z patizonů,
patizon recepty,
pečený patizon,
patizon polévka recept,
polévka z patyzonu,
polévka patizon,
patizon recept,
patison polevka,
příprava patizonu,
patizonová polévka,
recepty na patizon pečeny,
polevka s patizonu,
polévka z patizonu recept,
patyzon polévka,
z patyzónu,
zelí z patizonu
Suroviny:
patizon,
česnek,
brambory,
mrkev,
cibule,
pomeranče,
olej olivový,
tymián čerstvý,
koření kari,
sůl,
pepř,
smetana kysaná,
jogurt
Komentáře (3)