Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 606 kJ / 384 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,57 g |
| Tuky | 11,62 g |
| Vláknina | 14,71 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,26 g |
| Sacharidy | 50,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh lososovitý s lehce pikantní zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zo2q
Moje poznámka
Pstruh lososovitý s lehce pikantní zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zo2q
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 1 hodinou
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 3 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 14 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 35 minutami
Růžová bábovka
jemelka před 36 minutami
Jednoduchá krupicová kaše aneb pohádka mládí
magdalenka před 41 minutami
Nakládaný bůček
magdalenka před 41 minutami
Bramborový chléb s prefermentem
magdalenka před 42 minutami
Dršťková polévka
magdalenka před 42 minutami
Falešná treska
magdalenka před 42 minutami
Bedly v celestýnském těstíčku
magdalenka před 42 minutami
Maminčiny koblihy
magdalenka před 43 minutami
Americké okurky
magdalenka před 43 minutami
Tématické fráze:
pstruh lososovitý v troubě,
pstruh lososovitý,
růžový pstruh,
pstruh lososovitý recepty,
pstruh lososovitý recept,
pstruh lososovitý v papilotě,
pstruh růžový,
filet ze pstruh lososovitého v papilotě,
tatarak z uzeneho pstruha,
pstruh v troubě,
syrový pstruh recept,
recept pstruh lososovitý se špenátem,
pstruh lososovitý se zeleninou recept,
marinovaný pstruh syrový,
pstruh lososovitý na zelenině,
uzený pstruh lososovitý recept,
pstruh lososovitý pečený,
pstruh se zeleninou,
syrový pstruh lososovitý,
recept na růžového psruha
Suroviny:
pstruh,
citron,
víno bílé,
olej olivový,
rozmarýn,
sůl,
brambory,
celer řapíkatý,
mrkev,
pepř růžový,
olej olivový,
ocet vinný,
med,
sůl
Komentáře (3)