Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 759 kJ / 1 854 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,43 g |
| Tuky | 98,35 g |
| Vláknina | 12,18 g |
| Cholesterol | 1,61 g |
| Sodík | 2,11 g |
| Sůl | 5,50 g |
| Sacharidy | 103,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra na víně s červenou cibulí a jablíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZNWJ
Moje poznámka
Játra na víně s červenou cibulí a jablíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZNWJ
Nejnovější recepty
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 10 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 10 hodinami
Punčové kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
IvaBrabi před 13 minutami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 43 minutami
Vánočka II
JajkaP před 2 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 3 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 10 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 11 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 11 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 11 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 12 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
recept jatra s jablky cibuli na vine,
jatra na cibulce s cervenym vimem,
játra na cibulce s cervenym vinem,
játra na cibulce s vínem,
vepřová játra na víně a na cibulce,
játra na cibulce s jablíčky,
jatra nan noc v mleku,
krůtí jatýrka restovaná na červeném víně,
játra z laně na na cibulce,
přírodní játra na cibulce minutka,
husí játra s červenou cibulkou,
játra na červeném víně s cibulkou,
jatra portske jablicko,
jatyrka z jablickama,
játra na cibulce víně,
vepřové játra na cibulce a červeném víně
Suroviny:
játra vepřová,
cibule červená,
víno,
jablko,
špek,
rozmarýn,
tymián,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (6)
V tomto případě je to šumafuk