Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 187 kJ / 1 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,40 g |
Tuky | 117,90 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 146,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zalijte želatinu v misce dvěma lžícemi studené vody a nechte chvíli stát.
Krok 2: Přidejte vařící vodu a dobře zamíchejte. Nechte vychladnout.
Krok 3: Smíchejte cukr, kakao, vanilku a přilijte smetanu. Šlehejte a postupně přilijte Bailey’s a želatinovou směs. Vše vyšlehejte do tuhé pěny.
Krok 4: Naaranžujte do servírovacích sklenic a dejte do lednice aspoň na hodinu, než budete podávat.
Zveřejněno 31. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadýchaná Bailey’s pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4N
Moje poznámka
Nadýchaná Bailey’s pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4N
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 2 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 28 minutami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 9 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Tématické fráze:
nadýchaná čokoládová pěna
Suroviny:
želatina,
voda,
voda,
cukr,
kakao holandské,
smetana ke šlehání,
cukr vanilkový
Komentáře (8)