Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 581 kJ / 2 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,17 g |
Tuky | 159,56 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 607 mg |
Sodík | 2,52 g |
Sůl | 5,71 g |
Sacharidy | 13,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masová směs s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pl32
Moje poznámka
Masová směs s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pl32
Nejnovější recepty
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 1 hodinou
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Trdelník...maxi
veverka30 před 47 minutami
Kapustová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Kedlubnová polévka s vejcem
Sylvicka před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Alenas23 před 2 hodinami
Ředkvičky na smetaně
Carlosss40 před 3 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 4 hodinami
Nejlepší špenát
Danavoldrichova před 4 hodinami
Přílohový salát z opečených brambor
RadkaD. před 4 hodinami
Nakládané vepřové řízky
RadkaD. před 4 hodinami
Květákové bramboráčky
RadkaD. před 5 hodinami
Tématické fráze:
masové koule se zelím,
mleté maso s kysaným zelím,
kološvár s rýží,
maďarský recept rýže a z kyselého zelí,
recepty z kysaneho zeli,
kološvár,
masovénplacičky s kysaným zelím,
masová směs na zelí,
masové koule se kysaným zelím,
madarské recepty se s kysaným zelím,
kysané zelí,
zapékana rýže s kysaným zelím,
recepty mleté maso s rýží akysaným zerlím,
masová směs k rýži,
masove kulicky s kysaným zelím,
ryze s kysanym zelim,
masové šišky na kyselém zelí-recept,
rumunské národní jídlo,
mlete hovezi maso s kysanym zelim,
masová směs z mletého masa s rýží
Suroviny:
bůček vepřový,
bůček uzený,
maso hovězí,
vejce,
rýže,
pepř,
sůl,
cibule,
česnek,
zelí kysané,
paprika sušená sladká,
olej,
mouka hladká
Komentáře (10)
A nemícháme?
Zajímavé