Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 147 kJ / 1 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,23 g |
Tuky | 25,16 g |
Vláknina | 11,90 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 33,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líčka na červeném víně se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64D7
Moje poznámka
Vepřová líčka na červeném víně se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64D7
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 42 minutami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 15 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 18 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelná polévka
Kajkajak před 11 minutami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 35 minutami
Residential Properties
ResidentialProperties před 43 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 55 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 1 hodinou
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 1 hodinou
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 1 hodinou
Surimi salát
Sahula před 1 hodinou
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřová líčka na víně,
veprove líčka na víně,
vepřové líčka,
recept vepřová líčka na víně,
vepřová líčka na zelenině,
vepřová líčka,
vepřové na červeném víně,
vepřova lička na,
líčka na cervenem víně,
recepty babica versus sapík,
vepřové maso se zeleninou na víně,
veprovy licka na vine,
nejlepší vepřová líčka na víně,
vepřove na víně,
vepřová líčka recepty,
vepřova licka recept,
recept na vepřová líčka na víně,
recept na vepřové lička na víně,
veprova licka na vine recept,
líčka veprova
Suroviny:
líčka vepřová,
sůl,
olej,
cibule,
mrkev,
kořen petržele,
celer,
cibulka,
protlak rajčatový,
tymián,
bobkový list,
pepř černý,
víno červené suché,
vývar masový,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (7)
No, ono je jednodušší rcp jenom napsat, než ho i uvařit, ale myslím, že fotit jídlo není bezpodmínečně nutné, protože ne každý má tu možnost...
A že není možné neustále něco vymýšlet?
Nemáte recht
Zrovínka se tu ukázal nový recepis na knedlo-zelo-kuře
linkstrem:
Pravda, s vínem a vývarem nakládám jinak, jinak ale dělám hovězí líčka stejně stejně
No, skoro stejně...