Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrbaté maso

Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.

Hodnocení receptu je 5,0 (194×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 45 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

21. 4. 2009 12:45

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 202 kJ / 1 243 kcal
Bílkoviny83,86 g
Tuky41,42 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 663 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,13 g
Sacharidy129,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.

Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdenka1

19. 1. 2010 19:15

Jani, ty tedy boduješ. Dnes bylo k večeři a chutnalo. Jen jsem krkovičku vyměnila za kuřecí a šunku nahradila domacím uzeným bokem. Vynikající :-!

vilaAmalka

18. 1. 2010 22:16

také jsem už vyzkoušela,velká mňamka Dalo by se to jíst i bez brambor:-D:-D dávám bodík:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 1. 2010 20:30

Spuname moc díky za odměnu!:-)):yes:

Spuname

16. 1. 2010 20:28

dělala jsem již 3x a na odměnu jsem úplně zapomněla, takže :yes: letí;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 1. 2010 17:29

Omarek :-8:-8;-):yes:

Omarek

15. 1. 2010 15:02

Vynikající .. dělala jsem bez přílohy, vždyť nádivka stačí a moc jsme si s přítelem pochutnali. Takže jistojistě zopakujeme .. :)

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 12. 2009 18:31

venda a karel děkuji moc za fotky a mám vždycky radost, když chutná;-)

venda a karel

17. 12. 2009 15:24

Manžel udělal dnes tento recept a bylo to vynikající ;-),přidáno i foto

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 12. 2009 13:59

:-):-8 díky;-)

Alexxa

14. 12. 2009 10:29

Vynikající:yes:dělala jsem v sobotu,že zbude i na neděli,ale manžel s holčiným přítelem to sežrali..úžasná mňamka;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 11. 2009 13:55

Děkuji, mám velikou radost:-):-8

kokronilla kokronilla

17. 11. 2009 06:57

Díky za recept, měli jsme o víkendu. Rodinka se mohla uchválit a příště toho prý mám udělat 2x tolik:-))

zlatka

7. 11. 2009 12:41

super,dnes jsem uvařila a je to skvělé,dobře vypadá i chutná.jíme bez přilohy,jen s okurkovým salátem.posílám bodík.:-*:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 11. 2009 16:36

Gamble, tak to jsem fakt moc ráda!;-)

Gamble

6. 11. 2009 15:07

Opravdu výborné..v Neděli jsem to uvařil a olizovala se celá rodina..zasílám bodík.:-8:yes:

1 8 9 10 11 12 13

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova

Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Hrbaté maso

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zmxm