Hrbaté maso
Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 202 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,86 g |
Tuky | 41,42 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 663 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,13 g |
Sacharidy | 129,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.
Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2011 13:37
Maris a Jani, moc děkuji za odpověď, dělala jsem recept ve čtvrtek k večeři, měli i v pátek a moc nám to chutnalo, bylo to vynikající...děkuji za super recept...přeji pěkný víkend...
3. 2. 2011 19:50
To vypadá neskutečně žravě, moc sympatický recept, moc
3. 2. 2011 10:27
maris díky za záskok, Luci, není to blbá otázka, já se raději taky ptám a taky mám pocit, že někdy hloupě. Lépe hloupě se zeptat, než pokazit dobré jídlo
3. 2. 2011 09:47
Lucko,říkáš to dobře, 2 dcl = 200 ml
3. 2. 2011 09:40
Dobrý den,recept vypadá úžasně, ráda bych ho zkusila dnes k večeři. Omlouvám se asi za hloupý otázku - 2 dcl mléka je 200 ml? Moc děkuji a přeji pěkný den, Lucka
27. 1. 2011 11:53
magdalenka taky zdravím a děkuji!!
27. 1. 2011 10:50
Teraz som zistila, že som ti toto nepochvália! Robila som viackrát a patrí u nás k tým najobľúbenejším! Bod som už dala, ale musím fakt extra pochváliť, huby a mäso sú vždy super kombinácia! Zdravím!
19. 1. 2011 10:29
Teda Śári, to je fotka, jako lusk!! taková hodně žravá!!
19. 1. 2011 10:07
Jani my doma máme stejné chutě jako u Vás, zase tvůj recept a doma fšici mlaskali posílám bodík a foto
http://www.kedlubna.tym.cz/Recepty/hrbate_maso.htm...
http://www.kedlubna.tym.cz/Recepty/hrbate_maso.htm...
10. 1. 2011 13:57
buryna díky
10. 1. 2011 13:33
Dneska bylo masíčko k obědu je to opravdu mňamka. Určitě budu dělat častěji
15. 11. 2010 13:59
Pajaja, ježkovy oči proč trapná? taky jsem tady denně a spoustu věcí jsem neviděla. Díky
15. 11. 2010 13:52
Hmm, tak to jsem pěkně trapná, že jsem si tohoto nejlepšího receptu z kategorie VEPŘOVÉ MASO všimla až teď! Janíííí, nádhera, ukládám a vyzkouším! +62
10. 9. 2010 14:18
berti děkuji
10. 9. 2010 10:47
Vypadá to veľmi pekne,v nedeľu už viem,čo bude na obed
dávam bodík
dávam bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 12 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 12 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 14 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 17 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 17 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 3 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 5 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 5 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 5 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 5 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 5 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova
Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená
Hrbaté maso
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmxm
189 názorů