Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrbaté maso

Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.

Hodnocení receptu je 5,0 (194×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 45 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

21. 4. 2009 12:45

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 202 kJ / 1 243 kcal
Bílkoviny83,86 g
Tuky41,42 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 663 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,13 g
Sacharidy129,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.

Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lucka

5. 2. 2011 13:37

Maris a Jani, moc děkuji za odpověď, dělala jsem recept ve čtvrtek k večeři, měli i v pátek a moc nám to chutnalo, bylo to vynikající...děkuji za super recept...přeji pěkný víkend...

andrejkaa

3. 2. 2011 19:50

To vypadá neskutečně žravě, moc sympatický recept, moc:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 2. 2011 10:27

maris díky za záskok;-), Luci, není to blbá otázka, já se raději taky ptám a taky mám pocit, že někdy hloupě. Lépe hloupě se zeptat, než pokazit dobré jídlo;-)

maris maris

3. 2. 2011 09:47

Lucko,říkáš to dobře, 2 dcl = 200 ml ;-):-)

Lucka

3. 2. 2011 09:40

Dobrý den,recept vypadá úžasně, ráda bych ho zkusila dnes k večeři. Omlouvám se asi za hloupý otázku - 2 dcl mléka je 200 ml? Moc děkuji a přeji pěkný den, Lucka

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 1. 2011 11:53

magdalenka taky zdravím a děkuji!!:-8

magdalenka magdalenka

27. 1. 2011 10:50

Teraz som zistila, že som ti toto nepochvália! Robila som viackrát a patrí u nás k tým najobľúbenejším! Bod som už dala, ale musím fakt extra pochváliť, huby a mäso sú vždy super kombinácia! Zdravím!

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 1. 2011 10:29

Teda Śári, to je fotka, jako lusk!! taková hodně žravá!!:-D:yes:

kedlubna kedlubna

19. 1. 2011 10:07

Jani my doma máme stejné chutě jako u Vás, zase tvůj recept a doma fšici mlaskali :-) posílám bodík a foto
http://www.kedlubna.tym.cz/Recepty/hrbate_maso.htm...

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 1. 2011 13:57

buryna díky;-)

buryna

10. 1. 2011 13:33

Dneska bylo masíčko k obědu :-p je to opravdu mňamka. Určitě budu dělat častěji ;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 11. 2010 13:59

Pajaja:-D:-)):-D, ježkovy oči proč trapná? taky jsem tady denně a spoustu věcí jsem neviděla;-). Díky:-)

Pajaja

15. 11. 2010 13:52

Hmm, tak to jsem pěkně trapná, že jsem si tohoto nejlepšího receptu z kategorie VEPŘOVÉ MASO všimla až teď! :-O Janíííí, nádhera, ukládám a vyzkouším! :yes: :-p:-K +62

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 9. 2010 14:18

berti děkuji;-):-K

berti

10. 9. 2010 10:47

Vypadá to veľmi pekne,v nedeľu už viem,čo bude na obed:-)
dávam bodík

1 5 6 7 8 9 13

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova

Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Hrbaté maso

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zmxm