Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrbaté maso

Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.

Hodnocení receptu je 5,0 (194×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 45 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

21. 4. 2009 12:45

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 202 kJ / 1 243 kcal
Bílkoviny83,86 g
Tuky41,42 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 663 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,13 g
Sacharidy129,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.

Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 5. 2010 13:07

Díky!!:-)

iva

9. 5. 2010 10:10

vynikající receptík, dělala jsem ho včera na babinec a sklidil velký úspěch-super, příští týden zvu na obídek extchýni, tak už vím, co budu vařit,uděluju bodík

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 5. 2010 09:49

Díky!!;-)

knebeska

2. 5. 2010 08:52

Dělala jsem bez hub a místo petrželky oregáno a bylo to velmi chutné. Bodík letí ;-)

miška

30. 3. 2010 12:49

S vařením začínám a recepty si vybírám podle toho,jestli je zvládnu:D.Podle postupu jsem to naprosto zvládla a doporučuju,je to výborné.:yes::yes::yes:

mimosa mimosa

29. 1. 2010 13:31

vypadá to fajnově,už si dávám do oblíbených a v neděli prubnu,bodík už letí;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 1. 2010 19:11

Irco, díky za přínosnou informaci!:-)):-D

Radovka

22. 1. 2010 20:22

Chtěla jsem poslat bodík,ale zřejmě jsem ho poslala,když jsem dělala prvně.:-O.

Radovka

22. 1. 2010 20:20

Moc dobré,zítra budu opět vařit chutnalo to všem:-p:yes:.

Jana Jara

21. 1. 2010 11:10

Bylo to vynikajici davam bodik.Janajarackovajana

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 1. 2010 20:13

magdalenka tak dej pak vědět, jestli taky bude chutnat;-)

magdalenka magdalenka

20. 1. 2010 18:26

Taký krásny recept, jednoduché a mnou obľúbené suroviny...napriek množstvu pochval a udelených bodov mi unikal!!!
Až teraz posielam pochvalu a poďakovanie, realizácia príde na rad čo nevidieť!:yes:
+

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 1. 2010 15:55

Zdenka1 :-D:-D:-)):-)):-D No, není to super?:-D

Zdenka1

20. 1. 2010 15:47

Jani, dovol mi připojit ještě dodatek k včerejšímu komentáři.Manžel, když uviděl plný pekáč, tak měl řeči, proč jsem toho tolik uvařila. Vlastním tělem jsem musela bránit kousek, který jsem chtěla nechat na ochutnání mamince.:-p:-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 1. 2010 19:22

Zdenka1, vilaAmalka, holky díky, to mám fakt radost;-)

1 7 8 9 10 11 13

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova

Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Hrbaté maso

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zmxm