Hrbaté maso
Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 202 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,86 g |
Tuky | 41,42 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 663 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,13 g |
Sacharidy | 129,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.
Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 5. 2010 13:07
Díky!!
9. 5. 2010 10:10
vynikající receptík, dělala jsem ho včera na babinec a sklidil velký úspěch-super, příští týden zvu na obídek extchýni, tak už vím, co budu vařit,uděluju bodík
2. 5. 2010 09:49
Díky!!
2. 5. 2010 08:52
Dělala jsem bez hub a místo petrželky oregáno a bylo to velmi chutné. Bodík letí
30. 3. 2010 12:49
S vařením začínám a recepty si vybírám podle toho,jestli je zvládnu:D.Podle postupu jsem to naprosto zvládla a doporučuju,je to výborné.
29. 1. 2010 13:31
vypadá to fajnově,už si dávám do oblíbených a v neděli prubnu,bodík už letí
27. 1. 2010 19:11
Irco, díky za přínosnou informaci!
22. 1. 2010 20:22
Chtěla jsem poslat bodík,ale zřejmě jsem ho poslala,když jsem dělala prvně..
22. 1. 2010 20:20
Moc dobré,zítra budu opět vařit chutnalo to všem.
21. 1. 2010 11:10
Bylo to vynikajici davam bodik.Janajarackovajana
20. 1. 2010 20:13
magdalenka tak dej pak vědět, jestli taky bude chutnat
20. 1. 2010 18:26
Taký krásny recept, jednoduché a mnou obľúbené suroviny...napriek množstvu pochval a udelených bodov mi unikal!!!
Až teraz posielam pochvalu a poďakovanie, realizácia príde na rad čo nevidieť!
+
Až teraz posielam pochvalu a poďakovanie, realizácia príde na rad čo nevidieť!
+
20. 1. 2010 15:55
Zdenka1 No, není to super?
20. 1. 2010 15:47
Jani, dovol mi připojit ještě dodatek k včerejšímu komentáři.Manžel, když uviděl plný pekáč, tak měl řeči, proč jsem toho tolik uvařila. Vlastním tělem jsem musela bránit kousek, který jsem chtěla nechat na ochutnání mamince.
19. 1. 2010 19:22
Zdenka1, vilaAmalka, holky díky, to mám fakt radost
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 15 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 18 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 19 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 3 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 5 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 5 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 5 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 6 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 6 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 7 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova
Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená
Hrbaté maso
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmxm
189 názorů