Divoká kedlubnová polévka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 810 kJ / 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,16 g |
Tuky | 38,57 g |
Vláknina | 16,87 g |
Cholesterol | 91 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,14 g |
Sacharidy | 35,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoká kedlubnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZnkJ
Moje poznámka
Divoká kedlubnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZnkJ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 5 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 12 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 15 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 3 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 5 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 5 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 5 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 6 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 6 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 8 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 8 hodinami
Tématické fráze:
kedl polévka,
divoká mrkev,
divoká mrkev,
krdlubnova pyré recept,
kedlubnova polevka,
blanšírovaný květák s noky,
kedlubna polévka,
kedlubnova polevka s klobasou recept,
kedlubnová polévka recept,
jemná kedlubnová polévka,
kedlubnová polévka s bramborem,
polévka z divoké zeleniny
Suroviny:
kedlubna,
mrkev,
květák,
paprika čerstvá zelená,
cibulka jarní,
vločky chilli,
vývar,
klobása papriková,
olej olivový,
pepř
Komentáře (6)