Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 590 kJ / 1 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,76 g |
Tuky | 95,08 g |
Vláknina | 7,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 380 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 54,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná hlíva ústřičná se zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yvXR
Moje poznámka
Marinovaná hlíva ústřičná se zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yvXR
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 13 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 14 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 15 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 15 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 6 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 9 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 10 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 10 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 10 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 11 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 13 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 14 hodinami
Tématické fráze:
hlíva ústřičná recepty,
recept na hlívu ústřičnou,
kuchyňská úprava hlívy ústřičné,
jak upravit hlívu ústřičnou,
jak naložit hlívu ústřičnou,
recepty z hlívy ústřičné,
hlíva ústřičná na pánvi,
uprava hlivy ustricne,
hlíva ústřičná recept,
marynovana hlíva ústřičná,
naložení hlívy ústřičné,
hlíva ustřičná-recepty,
hlíva ústřičná na grilu,
orestovana hlíva,
hliva ustricna na panvi recept,
hlíva ústřičná kuchyňsky úprava,
hlíva úprava,
recepty hlíva,
úprava hlívy recepty,
hlíva ustricna kuchyňská úprava
Suroviny:
hlíva ústřičná,
olej olivový,
sůl mořská,
pepř zelený sterilovaný,
ocet vinný,
česnek,
tymián
Komentáře (4)