Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 698 kJ / 884 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,20 g |
Tuky | 70,38 g |
Vláknina | 6,36 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 38,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový steak s volským okem a pečeným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jW1z
Moje poznámka
Vepřový steak s volským okem a pečeným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jW1z
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 19 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 22 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Fešák
LuccHansel před 10 minutami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 26 minutami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 47 minutami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
perseus před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 3 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
veprovy steak,
vepřový steak na pánvi,
vepřový minutkový steak,
vepřové plátky s volským okem,
veprovy platek s volskym okem,
vepřový steak recept,
vepřové steaky,
vepřové plátky na panvi,
veprove sreaky,
minutkový steak,
steak z pečeně,
vepřový plátek se sázeným vejcem,
steak z veproveho,
vepřový dteak,
recept vepřový steak na olivovým oleje,
vepřový minutkový steak recepty,
vepřové maso recepty steak,
vepřový minutkový steak recept,
veprovy steak z kyty,
vepřový plátek s vajickem
Suroviny:
kýta vepřová,
rozmarýn,
sůl,
pepř drcený,
koření grilovací,
šťáva citronová,
olej,
vejce,
brambory,
česnek,
rozmarýn,
koření grilovací,
sůl,
olej olivový
Komentáře (3)
Oproti receptu jsme u masa použili řepkový olej, sušený rozmarýn, mletý bílý pepř a citronovou šťávu z citronky (žlutá plastová nádoba).
U brambor jsme vypustili rozmarýn a použili sušený granulovaný česnek. Brambory nakrájené na plátky jsme dali do mísy, kde jsme je promíchali s česnekem, solí , grilovacím kořením a 2PL oleje. Poté jsme rozprostřeli na plech vyložený pečícím papírem, který jsme potřeli olejem.