Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chleba z naší vesnice

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 9. 2017 09:18

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 952 kJ / 1 184 kcal
Bílkoviny36,55 g
Tuky6,01 g
Vláknina15,47 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,23 g
Sůl18,00 g
Sacharidy238,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/chleba-z-nasi-vesnice/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

5. 8. 2023 08:49

cathleen: skúšam viaceré recepty, viaceré spôsoby - chladničkové kvasenie alebo pečenie v remoske nemám úplne zvládnuté. Preto mi to nedá a pečiem a pečiem...:-D obdarujem niekoho a znovu pečiem...vždy s napätím nazerám do rúry, alebo sa neviem dočkať nakrojenia...

cathleen cathleen

5. 8. 2023 07:59

magdalenka: je, je to závislost :-D
Jsem moc ráda, že se ti pečení tak daří <3 a děkuji za foto :-*

magdalenka magdalenka

4. 8. 2023 19:25

Včera som siahla po tomto recepte. Spravila som rozkvas a až keď som išla miesiť, zistila som že nemám otruby. Keďže sa mi nechcelo ísť ich zháňať, piekla som bez otrúb. :-8
Môj kvások už je silný, pracuje od februára - pečiem dvakrát týždenne s ním, takže rozkvas použitý už po 7 hodinách, použila som autolýzu aj fermentáciu, aj som prekladala v mise. Časy kvasenia tiež iné, piekla som iba na nahriatom plechu. Chlieb je výborný, chutí každému a kváskovanie je závislosť. (Pridávam foto.)

cathleen cathleen

21. 5. 2023 14:08

Slivci: děkuji :-)

Slivci

20. 5. 2023 20:50

Moc dobrý chlebík 🥰

SilviaD SilviaD

7. 12. 2019 15:15

Chlebík som piekla na rozohriatom kameni. Celkom pekne sa mi dvihol. Mám ho síce dosť deravý:-) ale chuťovo veľmi dobrý.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: překládání chleba jak dlouho kyne chleba jak dlouho pečeme chleba jak dlouho kyne těsto na chleba jak překládat chleba překládání těsta na chleba pekárnománie recepty jak dlouho kyne kvaskovy chleb těsto na chleba jak se překládá těsto na chleba recept na chleba překládání chleb postup prekladani chleboveho zesta jak. dlouho kyne testo na chleba lopatka na chleba překládání těsta na chléb jak prekladat chlebove testo jak se překládá chleba jak dlouho kyne těsto na na pečení chleba jak dlouho kyne chleba v ošatce

Suroviny: kvas žitný, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, voda, voda, mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, otruby pšeničné, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Chleba z naší vesnice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0nzK