Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 639 kJ / 631 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,00 g |
| Tuky | 37,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 667 mg |
| Sůl | 1,67 g |
| Sacharidy | 8,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek s mozzarellou a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YwNO
Moje poznámka
Lilek s mozzarellou a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YwNO
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 10 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 11 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 14 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 17 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 3 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 3 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 4 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 5 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 5 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 5 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 6 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 6 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapečené lilky s červenou čočkou,
lilkové lasagne s susenyma rajcatama a mozzarelou,
recept z lilku a mozzarelou,
gratinovaný lilek s rajčaty a mozarellou,
lilek pečený s mozarelou a rajcaty,
lilek s mozarellou,
lilek a mozarela,
plněný lilek s mozzarellou,
lilek s mozzarelou,
lilek s mozarelou a rajcaty,
lilek s mozarelou a rajcaty,
lilek s rajčaty a mozzarelou,
italské lilkové lasaně s mozzarellou,
lilek s mozzarelou a rajcaty recepty,
lilek s rajčaty a mozarelou
Suroviny:
lilek,
sýr mozzarella,
rajče cherry,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá
Komentáře (1)