Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 639 kJ / 631 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,00 g |
| Tuky | 37,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 667 mg |
| Sůl | 1,67 g |
| Sacharidy | 8,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek s mozzarellou a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YwNO
Moje poznámka
Lilek s mozzarellou a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YwNO
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 15 minutami
Staročeský kuba
Přidáno před 3 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 4 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 1 hodinou
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 2 hodinami
Šunkofleky
veronika_straka před 2 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 3 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 3 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 5 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 6 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 6 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 7 hodinami
Tématické fráze:
zapečené lilky s červenou čočkou,
lilkové lasagne s susenyma rajcatama a mozzarelou,
recept z lilku a mozzarelou,
gratinovaný lilek s rajčaty a mozarellou,
lilek pečený s mozarelou a rajcaty,
lilek s mozarellou,
lilek a mozarela,
plněný lilek s mozzarellou,
lilek s mozzarelou,
lilek s mozarelou a rajcaty,
lilek s mozarelou a rajcaty,
lilek s rajčaty a mozzarelou,
italské lilkové lasaně s mozzarellou,
lilek s mozzarelou a rajcaty recepty,
lilek s rajčaty a mozarelou
Suroviny:
lilek,
sýr mozzarella,
rajče cherry,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá
Komentáře (1)