Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svíčková s domácím knedlíkem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 3. 2018 10:30

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 974 kJ / 2 145 kcal
Bílkoviny54,00 g
Tuky39,00 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,61 g
Sůl2,00 g
Sacharidy385,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Další mé recepty najdete na https://barborakitchen.wordpress.com/category/rece... .

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nadja Nadja

3. 8. 2019 13:15

tejaja: Terezko, to Tvůj chléb je oproti těmto knedlíkům "zářivě bílý" - také mi na první kouknutí připadlo, že to je něco z máku.
:-( Můj první dojem z fotky (aniž bych četla cokoliv jiného), byl karbanátek na bramborové kaši a k tomu něco černého.

tejaja tejaja

28. 3. 2018 09:52

Ak autorka použila čisto pohánkovú múku, tak to musí byť tmavá knedľa. Pozrite na môj chlieb, ktorý je čisto z pohánkovej múky. Viem, že je rozdiel medzi knedľou a chlebom, ale teraz sa jedná o farbu. ;-)
https://www.toprecepty.cz/recept/47865-pohankovy-c...

srettka

28. 3. 2018 07:35

Angel 666: Taky si myslím, že to bude takhle extrémně tmavé od máku. Dokonce by to mohla být maková mouka sama o sobě. Vizuálně mi to totiž k surovinám nějak nehačá.

magdalenka magdalenka

27. 3. 2018 18:34

Tiež by ma zaujímala tá farba nedlíkov...aj to, že v nich autorka pri výrobe použila droždie a nechala ich len pár minút odležať. Aké sú potom konzistenčne? Na nejaké pórovité kysnuté sa veľmi nepodobajú. Ale asi neodpovie.

Angel 666 Angel 666

27. 3. 2018 14:54

No, já používám pohankovou i žitnou mouku dost často, ale ještě nikdy mi nevzniklo nic takhle tmavého, tady to skoro vypadá na knedlíky z mletého máku :-O

maris maris

27. 3. 2018 12:06

cathleen: díky za vysvětlení:-8

hosta hosta

27. 3. 2018 11:42

cathleen: asi tak - trochu jsem to v surovinách opravila, aby nemátlo další;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

27. 3. 2018 11:39

maris: ve svém článku píše, že používá mouku žitnou - třeba je foto z vaření žitných knedlíků (+ to protisvětlo), ne "dnes pohankových", jak píše....
https://barborakitchen.wordpress.com/2017/07/30/sv...
Žitné otruby, které mám doma, jsou také šedočerné ;-)

maris maris

27. 3. 2018 11:12

casino: no asi to tou pohankou bude, já s ní - myslím pohankovou mouku, moc zkušeností nemám, ale netušila jsem, že je až takhle tmavá:-8

casino casino

27. 3. 2018 11:06

maris:
Že by to bylo pohankou?:-)
No, možná se "podepsalo" i protisvětlo při focení...

maris maris

27. 3. 2018 10:52

Já vím, že autorka nereaguje, ale kdyby se sem náhodou podívala, tak bych se chtěla zeptat, proč jsou ty knedlíky tak černé ?:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: knedlík ke svickove knedlíky ke svíčkové svíčková s knedlíkem knedlík ke svíčková svíčková s bramborovým knedlíkem recept na domácí svickovou svíčková s knedlíky svíčková bez knedlíku knedlik k svičkove jaké knedkíky ke svíčkové knedlíky ke svíčkové bez droždí jake knedlíky ke svíčkové domácí svyckova špičková s knedlikem domaci.svickova nejlepší svickova třtinový cukr knedla ke svíčkové svičkova z knedlikem

Suroviny: mrkev, celer, petržel, cibule, smetana rostlinná, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list, ocet, cukr třtinový, celer, mouka hrubá, burizony, voda perlivá, droždí, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Svíčková s domácím knedlíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pvky