Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 835 kJ / 1 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,25 g |
| Tuky | 126,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,40 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 0,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlávkové zelí dušené s bramborami na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AklP
Moje poznámka
Hlávkové zelí dušené s bramborami na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AklP
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 7 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 10 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 2 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 2 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 5 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 5 hodinami
Tématické fráze:
hlávkové zelí recepty,
bílé hlávkové zelí recepty,
zelí na špeku,
hlávkové zelí recept,
hlávkove zelí s brambory,
dušené hlávkové zelí recepty,
co z hlávkového zelí recept,
pečena kachna,
dusene zeli s brambory,
brambory recepty,
jídlo z hlávkového zelí,
hlávka zelí brambory recept,
dušené zelí recept,
dusene zeli na speku,
dušené zelí s s bramborem,
natradicni jidlo z hlavkoveho zelí,
bílé hlávkové zelí s bramborem,
zelí na na špeku,
hlavkove zeli s bramborem,
pikantni hlavkove zelí
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
špek,
cibule,
vývar masový,
kmín celý,
sůl,
ocet,
cukr
Komentáře (3)