Kopr v sladkokyselém nálevu
Pokud jste milovníky koprovky, pak je tento recept přesně pro vás. Kopr zavařený v malých sklenkách je k přípravě koprové omáčky ideální, protože oproti kopru sušenému nebo mraženému vám omáčku i ochutí.
Suroviny pro 1 dávka
5 přesnídávkových skleniček
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 703 kJ / 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 42,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kopr v sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1Pl
Moje poznámka
Kopr v sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1Pl
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 13 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 21 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 37 minutami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 2 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 14 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 16 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 17 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 18 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 18 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 19 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 19 hodinami
Tématické fráze:
nakládaný kopr,
sterilovaný kopr,
nakládání kopru,
sterilovaný kopr recept,
zavaření kopru,
kopr,
jak sterilovat kopr,
jak zavarit kopr,
nakládaný kopr recept,
kopr recepty,
sterilování kopru,
zavareny kopr,
kopr nakládaný,
nakládáme kopr,
kopr zavaření,
zavarovani kopru,
kopr nakladani,
nakládání kopru do octa,
kopr sterilovaný,
sladkokyselý nálev
Suroviny:
voda,
ocet,
cukr,
sůl,
kopr
Komentáře (6)
Nebo to někdy dám do trouby na hlubší plech, podleju vodou aby skleničky stály ve vodě aspoň cca 3 cm. A pokračuju stejně jako kdyby to bylo na plotně.
Dělám to tak už 30 let, je to vyzkoušené, a jednoduché, a zavařuji prakticky všechno co se dá.