Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 772 kJ / 2 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,53 g |
Tuky | 121,49 g |
Vláknina | 100,25 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 8,82 g |
Sůl | 20,75 g |
Sacharidy | 262,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Postup na žebra:
Koření promíchejte v míse a přidejte hořčici, kečup a med. Žebírka potřete a vložte na 2–4 hodiny marinovat do lednice (ideální nechat marinovat přes noc).
Troubu zapněte na 140 °C. Žebírka vložte do pekáče, lehce podlijte vodou a přiklopte.
Pečte 2–3 hodiny, dokud nebudou krásně měkká. Posledních deset minut pečte žebra pod grilem, aby se vytvořila zkaramelizovaná kůrka. Krok 2: Postup na coleslaw:
Připravte si dresink. V misce šlehejte majonézu, ocet, cukr, sůl a pepř. Zelí a celer nakrájejte na tenké proužky a ty potom překrojte na asi centimetrové kousky. Mrkev nahrubo nastrouhejte.
Nakrájenou zeleninu dejte do mísy a přidejte připravený dresink. Vše dobře promíchejte.
Salát uložte do lednice a nechte minimálně čtyři hodiny odpočívat.
Koření promíchejte v míse a přidejte hořčici, kečup a med. Žebírka potřete a vložte na 2–4 hodiny marinovat do lednice (ideální nechat marinovat přes noc).
Troubu zapněte na 140 °C. Žebírka vložte do pekáče, lehce podlijte vodou a přiklopte.
Pečte 2–3 hodiny, dokud nebudou krásně měkká. Posledních deset minut pečte žebra pod grilem, aby se vytvořila zkaramelizovaná kůrka. Krok 2: Postup na coleslaw:
Připravte si dresink. V misce šlehejte majonézu, ocet, cukr, sůl a pepř. Zelí a celer nakrájejte na tenké proužky a ty potom překrojte na asi centimetrové kousky. Mrkev nahrubo nastrouhejte.
Nakrájenou zeleninu dejte do mísy a přidejte připravený dresink. Vše dobře promíchejte.
Salát uložte do lednice a nechte minimálně čtyři hodiny odpočívat.
Zveřejněno 3. 12. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medová žebírka, salát coleslaw
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q43R
Moje poznámka
Medová žebírka, salát coleslaw
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q43R
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 8 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 11 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 12 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 12 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 11 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 11 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 11 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 11 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 12 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 12 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 14 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 15 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 15 hodinami
Tématické fráze:
veprova zebra na medu se salatem coleslaw,
žebírka na medu se salátem,
pečená žebra a salát coleslaw,
vepřová žebírka a salát coleslaw,
vepřová žebírka s medovou omáčkou a salát coleslaw,
medova zebirka se salatem,
pečená žebra na medu se salatem coleslaw,
top recepty salat coleslaw,
recept na medové žebírka,
pecena zebirka se salatem coleslaw,
vepřová žebírka na medu coleslaw,
žebírka s medovou omáčkou asalátem coleslaw,
medové žebírka se salátem z zelí a mrkve,
vepřová žebírka s coleslaw,
medová žebírka,
vepřová žebírka, coleslaw,
uzená žebra a salát koleslaw,
marinované žebra se salátem coleslav,
recept pečená zebra a salát coleslav,
pečená žebra na na medu se salátem coleslaw
Suroviny:
žebra vepřová,
paprika sušená uzená,
cibule,
česnek sušený,
chilli,
sůl,
pepř černý,
hořčice,
kečup sladký,
med tekutý,
petrželka,
chléb,
cibule,
celer,
mrkev,
zelí bílé,
sůl,
majonéza,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (4)