Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 957 kJ / 1 185 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,77 g |
| Tuky | 39,39 g |
| Vláknina | 32,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 350 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 164,60 g |
Postup přípravy
Rozehřejeme lžíci oleje a cibuli s česnekem krátce zpěníme, přidáme kmín, skořici a kari pastu a vše necháme chvilku restovat.
Pak přihodíme okapané jáhly, podlijeme hrnkem vody a necháme vařit, podle potřeby můžeme ještě přilít trochu vody. Krok 4: Upečenou měkkou dýni rozmixujeme s kokosovým mlékem na hladkou pastu.
Když jsou jáhly skoro měkké, přimícháme k nim rozmixovanou dýňovou směs a jáhly dovaříme doměkka. Podle potřeby dochutíme solí. Krok 5: Fazolky nakrájíme na menší kousky a uvaříme v osolené vodě. Vařené scedíme a zamícháme do měkkých jáhel.
Zveřejněno 17. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Orientální dýňové jáhloto s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gzPr
Moje poznámka
Orientální dýňové jáhloto s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gzPr
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 11 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 12 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 13 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 14 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 4 minutami
Dalmatské čufty
Ceesay před 7 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 10 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 11 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 13 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 14 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 15 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 15 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 16 hodinami
Suroviny:
jáhly,
dýně hokkaido,
cibule,
česnek,
pasta kari,
římský kmín mletý,
skořice,
sůl,
mléko kokosové,
lusky fazolové,
olej
Komentáře (1)