Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 992 kJ / 237 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,38 g |
| Tuky | 8,57 g |
| Vláknina | 34,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a gulášové koření, promícháme.
Krok 2: Po chvilce přidáme očištěné lišky, trošku houbového koření, osolíme, opepříme, pokmínujeme a orestujeme.
Krok 3: Poprášíme moukou, promícháme a po chvíli podlijeme vývarem. Povaříme.
Zveřejněno 24. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z lišek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zrQ5
Moje poznámka
Guláš z lišek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zrQ5
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 5 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 12 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 3 minutami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 15 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
Valerie. před 38 minutami
Rajská omáčka
Vershyna před 1 hodinou
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 1 hodinou
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 2 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 3 hodinami
Vosí hnízda
mares-mikulas před 3 hodinami
Vánoční punč
Sarinkad před 3 hodinami
Pomerančové cukroví
HelenaCernakova před 3 hodinami
Suroviny:
houby lišky,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
koření houbová variace,
koření gulášové,
vývar masový,
mouka hladká
Komentáře (3)