Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 490 kJ / 1 073 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,80 g |
| Tuky | 44,33 g |
| Vláknina | 22,65 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 568 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 38,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrPl
Moje poznámka
Pangasius v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrPl
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 1 hodinou
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Putimské vepřové nudličky
Topmoni před 22 minutami
Maminčin vajíčkový salát
[email protected] před 54 minutami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 1 hodinou
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 1 hodinou
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 3 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 3 hodinami
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 3 hodinami
Jahodový likér
Jirka55221 před 5 hodinami
Domácí chleba
Samjda před 5 hodinami
Vánoční věnec
Stefi.f před 9 hodinami
Tématické fráze:
pangasius v alobalu,
pangasius recepty,
pangasius v alobale,
pangasius,
pangacius v alobalu,
candát v alobalu,
file v alobalu,
pangas v alobalu,
pangasius trouba,
filety v alobalu,
filet v alobalu,
ryba v alobalu recept,
ryby v alobalu,
pangasius v troubě v alobalu,
pangaus v alobalu,
candát na cesneku,
recept pangasius v alobalu,
pangasius na celeru,
recepty pangasius v alobalu,
pangasius s česnekem
Suroviny:
pangasius,
citron,
paprika čerstvá červená,
chilli paprika čerstvá,
pórek,
celer,
mrkev,
česnek,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (3)