Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 490 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,80 g |
Tuky | 44,33 g |
Vláknina | 22,65 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 568 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 38,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrPl
Moje poznámka
Pangasius v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrPl
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 9 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 18 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená dýně
Agliooglio před 11 minutami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Ludmila B před 51 minutami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 1 hodinou
Švestkový crumble
olgaja před 1 hodinou
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 1 hodinou
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 2 hodinami
Pomazánka z ricotty a sušených rajčat
katka.gregor@gmail.com před 3 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 5 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 6 hodinami
Tématické fráze:
pangasius v alobalu,
pangasius recepty,
pangasius v alobale,
pangasius,
pangacius v alobalu,
candát v alobalu,
file v alobalu,
pangas v alobalu,
pangasius trouba,
filety v alobalu,
filet v alobalu,
ryba v alobalu recept,
ryby v alobalu,
pangasius v troubě v alobalu,
pangaus v alobalu,
candát na cesneku,
recept pangasius v alobalu,
pangasius na celeru,
recepty pangasius v alobalu,
pangasius s česnekem
Suroviny:
pangasius,
citron,
paprika čerstvá červená,
chilli paprika čerstvá,
pórek,
celer,
mrkev,
česnek,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (3)