Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 490 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,80 g |
Tuky | 44,33 g |
Vláknina | 22,65 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 568 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 38,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrPl
Moje poznámka
Pangasius v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrPl
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 2 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 17 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 2 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 4 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 5 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 8 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 9 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 11 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 12 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 14 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Tématické fráze:
pangasius v alobalu,
pangasius recepty,
pangasius v alobale,
pangasius,
pangacius v alobalu,
candát v alobalu,
file v alobalu,
pangas v alobalu,
pangasius trouba,
filety v alobalu,
filet v alobalu,
ryba v alobalu recept,
ryby v alobalu,
pangasius v troubě v alobalu,
pangaus v alobalu,
candát na cesneku,
recept pangasius v alobalu,
pangasius na celeru,
recepty pangasius v alobalu,
pangasius s česnekem
Suroviny:
pangasius,
citron,
paprika čerstvá červená,
chilli paprika čerstvá,
pórek,
celer,
mrkev,
česnek,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (3)