Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 561 kJ / 2 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,63 g |
Tuky | 142,06 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 306,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarské koláčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7X
Moje poznámka
Švýcarské koláčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7X
Nejnovější recepty
Domácí brusinková granola
Přidáno před 2 hodinami
Quinoa jako salát
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kapsa s rozmarýnem
Přidáno před 11 hodinami
Kvašené zelí
Přidáno před 18 hodinami
Hruškový páj
Přidáno před 22 hodinami
Zavařené vepřové maso
Přidáno 14. 9. 2025 08:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hokkaido s kuřecím, chilli a kurkumou
Radka61 před 21 minutami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 12 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 13 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 14 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 15 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 15 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 16 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 16 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 17 hodinami
Tématické fráze:
švýcarské národní jídlo ze sýra,
švýcarské vánoční cukroví,
koláčky s kypřícím práškem,
švýcarské pečivo,
svycarske rezy,
bombasticke čokoladovy zakusek,
buchta z polenty,
bombastické ořechové koláčky recept,
svicarske recepty,
koláčky s džemem,
cukroví s hruškami,
linecké cukroví s kypřícím práškem do pečiva,
linecké cukroví s kypricim s praskem do peciva,
švýcarské pečivo bez mouky,
národní recepty,
národní jídla,
švýcarské vánoční jídlo,
top recepty cukrovi moucniky kolace,
svicarske recept,
bombastické cukroví
Suroviny:
mouka hladká,
mandle,
cukr moučkový,
máslo,
vejce,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva
Komentáře (11)
Já ještě pořád přemýšlím, v jakém stavu mají být ty mandle.
Z toho popisu není jasné, zda je mám postrouhat, nebo
pomlet na moučku, nebo posekat ???