Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 650 kJ / 1 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,58 g |
| Tuky | 90,77 g |
| Vláknina | 8,20 g |
| Cholesterol | 394 mg |
| Sodík | 2,16 g |
| Sůl | 4,90 g |
| Sacharidy | 15,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky se žampiony a klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoRO
Moje poznámka
Karbanátky se žampiony a klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoRO
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 14 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 16 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 19 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 20 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno 28. 10. 2025 22:38:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Flíčky se zelím a uzeným bůčkem
Carlosss40 před 50 minutami
Vepřová kýta po uhersku
Vosats před 1 hodinou
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 9 hodinami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 11 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 12 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 12 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 13 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 13 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 15 hodinami
Tématické fráze:
karbanátky,
karbanátky se žampiony,
mleté maso se žampiony,
karbanátky ze žampionů,
mleté maso žampiony,
karbenátky s žampiony,
karbanátky s žampiony,
chin-su,
karbanatky ve fritaku,
karbanátky z žampionů,
rybí omáčka chin-su,
mleté karbanátky,
mlete maso s žampiony,
žampionové karbanatky,
karbenatky ze žampiony,
mlete maso na zampionech,
karbanatky žampion,
domácí china recept,
karbenatek ze zampionu,
karbanátky z žampiony
Suroviny:
maso mleté,
žampióny,
klobása,
cibule,
vejce,
česnek,
majoránka,
rohlík,
sůl,
pepř,
koření
Komentáře (8)