Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní hovězí ragů

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

17. 10. 2009 13:19

Suroviny

Porce: 6-8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 724 kJ / 2 563 kcal
Bílkoviny251,98 g
Tuky111,36 g
Vláknina19,03 g
Cholesterol 376 mg
Sodík 17,39 g
Sůl46,65 g
Sacharidy99,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám schovaný na kartičce, včera jsem to vařila a má to opravdu šmrnc. Podávám s rýží, ale jsou dobré i bramborové knedlíky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

14. 6. 2012 18:15

matess302:jj, to maso zprudka opečeš, aby zanechalo šťavnatost a bílkoviny a pak ho dusíš tak dlouho, dokud nebude měkké a když se ti šťáva odpařuje, můžeš dolívat vodou-stačí:-?, ale klidně se ptej...;-)Na té předposlední fotce to máš, jak se to dusí všechno dohromady.

matess302

14. 6. 2012 17:59

Bibinka:ještě jedna věc by mě ale zajímala to maso až ho restneš tak ho zaliješ a vaříš nebo né :-S

Bibinka:

Bibinka Bibinka

14. 6. 2012 11:12

matess302:Matess, tak ať se ti povede a ať ti chutná-dej vědět;-)

matess302

14. 6. 2012 10:58

Dobrý den děkuji za recept ještě jsem ho neskoušel ale dnes se na něj chystám doufám že to bude paráda:-p:-p:-p:-p

Ivana79 Ivana79

9. 1. 2011 12:16

Jani,pochutnali si až tak,že už som nemala čo odfotiť:-//:-DMne zostalo už iba z duseneho hov.na cesnaku,majoranke a zazvore,tiež tvoj recept...tam som ti pridala fotku;-)Nabuduce skusim červene kotletky s ryžou:-p

Bibinka Bibinka

8. 1. 2011 19:08

Ivanko, jupíííí, to mám ale velkou radost, že si všichni pochutnali a na fotky se těším:yes:Díky, že jsi to uvařila;-)

Ivana79 Ivana79

8. 1. 2011 17:02

Bibi,super:yes:všetci si pridávali a chválili:-))pridala som len cesnak.Neskôr vložím fotky a dávam ti 9.bod;-):yes:

bara.it bara.it

19. 10. 2009 07:56

Moc dobry recept, ja ho delam (bez mouky) k hovezei morkove kosti, i kdyz parkrat jsem ho zkusila i s kruti kosti a taky to bylo moc dobre.:-p Bodik:-K

mirca75 mirca75

17. 10. 2009 18:41

Bibinko:-)znám-dělám maso na větší kostky-a moc nám to chutná:-p.Proto ti posílám boďku a díky za připomenutí dobroty;-).

pipre pipre

17. 10. 2009 15:44

:-p:yes:2.

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 10. 2009 13:36

Bibi, na mne trochu mastné, ale vypadá to tak jedle, mňam!!:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí ragů ragů z hovězí recept na hovězí ragú ragú z hovězího masa ŕecept hovězí ragů hovězí ragú recept hovězí ragů-recept ragu hovězí ragů recepty hovězí ragú masové ragů recepty - hovězí ragů hovězí maso recepty recept na ragú pikantni hovezi ragu z hoveziho recepty na hovězí ragů ragů recept ragů s hovězího masa pikantni hovezi kousky

Suroviny: hovězí zadní, cibule, mrkev, celer, petržel, rajče, protlak rajčatový, víno bílé, olej, bujón, bobkový list, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Pikantní hovězí ragů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BNoX