Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 724 kJ / 2 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 251,98 g |
Tuky | 111,36 g |
Vláknina | 19,03 g |
Cholesterol | 376 mg |
Sodík | 17,39 g |
Sůl | 46,65 g |
Sacharidy | 99,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní hovězí ragů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BNoX
Moje poznámka
Pikantní hovězí ragů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BNoX
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 5 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 5 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 6 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 6 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 6 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 6 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 7 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 7 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 7 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
hovězí ragů,
ragů z hovězí,
recept na hovězí ragú,
ragú z hovězího masa,
ŕecept hovězí ragů,
hovězí ragú recept,
hovězí ragů-recept,
ragu hovězí,
ragů,
recepty hovězí ragú,
masové ragů,
recepty - hovězí ragů,
hovězí maso recepty,
recept na ragú,
pikantni hovezi,
ragu z hoveziho,
recepty na hovězí ragů,
ragů recept,
ragů s hovězího masa,
pikantni hovezi kousky
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
mrkev,
celer,
petržel,
rajče,
protlak rajčatový,
víno bílé,
olej,
bujón,
bobkový list,
pepř,
sůl
Komentáře (12)
Bibinka: