Pikantní hovězí ragů
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 10 724 kJ / 2 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 251,98 g |
Tuky | 111,36 g |
Vláknina | 19,03 g |
Cholesterol | 376 mg |
Sodík | 17,39 g |
Sůl | 46,65 g |
Sacharidy | 99,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám schovaný na kartičce, včera jsem to vařila a má to opravdu šmrnc. Podávám s rýží, ale jsou dobré i bramborové knedlíky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 6. 2012 18:15
matess302:jj, to maso zprudka opečeš, aby zanechalo šťavnatost a bílkoviny a pak ho dusíš tak dlouho, dokud nebude měkké a když se ti šťáva odpařuje, můžeš dolívat vodou-stačí, ale klidně se ptej...Na té předposlední fotce to máš, jak se to dusí všechno dohromady.
14. 6. 2012 17:59
Bibinka:ještě jedna věc by mě ale zajímala to maso až ho restneš tak ho zaliješ a vaříš nebo né
Bibinka:
Bibinka:
14. 6. 2012 11:12
matess302:Matess, tak ať se ti povede a ať ti chutná-dej vědět
14. 6. 2012 10:58
Dobrý den děkuji za recept ještě jsem ho neskoušel ale dnes se na něj chystám doufám že to bude paráda
9. 1. 2011 12:16
Jani,pochutnali si až tak,že už som nemala čo odfotiťMne zostalo už iba z duseneho hov.na cesnaku,majoranke a zazvore,tiež tvoj recept...tam som ti pridala fotkuNabuduce skusim červene kotletky s ryžou
8. 1. 2011 19:08
Ivanko, jupíííí, to mám ale velkou radost, že si všichni pochutnali a na fotky se těšímDíky, že jsi to uvařila
8. 1. 2011 17:02
Bibi,supervšetci si pridávali a chválilipridala som len cesnak.Neskôr vložím fotky a dávam ti 9.bod
19. 10. 2009 07:56
Moc dobry recept, ja ho delam (bez mouky) k hovezei morkove kosti, i kdyz parkrat jsem ho zkusila i s kruti kosti a taky to bylo moc dobre. Bodik
17. 10. 2009 18:41
Bibinkoznám-dělám maso na větší kostky-a moc nám to chutná.Proto ti posílám boďku a díky za připomenutí dobroty.
17. 10. 2009 15:44
2.
17. 10. 2009 13:36
Bibi, na mne trochu mastné, ale vypadá to tak jedle, mňam!!
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 7 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 8 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 15 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 5 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 5 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 5 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 6 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 6 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 6 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 6 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 6 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: hovězí ragů ragů z hovězí recept na hovězí ragú ragú z hovězího masa ŕecept hovězí ragů hovězí ragú recept hovězí ragů-recept ragu hovězí ragů recepty hovězí ragú masové ragů recepty - hovězí ragů hovězí maso recepty recept na ragú pikantni hovezi ragu z hoveziho recepty na hovězí ragů ragů recept ragů s hovězího masa pikantni hovezi kousky
Suroviny: hovězí zadní, cibule, mrkev, celer, petržel, rajče, protlak rajčatový, víno bílé, olej, bujón, bobkový list, pepř, sůl
Pikantní hovězí ragů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BNoX
11 názorů