Závitky z roštěné s kyselými houbičkami a ementálem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 591 kJ / 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,28 g |
Tuky | 5,20 g |
Vláknina | 12,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 9,84 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 11. 2009 16:30
Mirčo, tak domácí kyselé houbičky závidím, dlouhá léta nám je dělával tchán a byly fantastické . Už pár let nezavařuje, věnoval se tomu na chaloupce, kterou musel prodat Teď jsme mu dali do užívání chatu, může na ní pobývat kdy chce, tak třeba se k tomu zase vrátí...K jeho i naší radosti .
Recept jsem realizovala z koupených zavařených hub, takže závitky nebyly tak pěkné na řezu, jako když se použijí malinké hříbečky s tmavými hlavičkami...
Za bodíky děkuju!!
Recept jsem realizovala z koupených zavařených hub, takže závitky nebyly tak pěkné na řezu, jako když se použijí malinké hříbečky s tmavými hlavičkami...
Za bodíky děkuju!!
14. 11. 2009 21:53
Elizo.Tak tohle mě láká-závitky jsme neměli ani nepamatuji a z hovězího masa už vůbec ne.Ukládám a protože mám houbičky domácí,tak vím,že to jistě bude dobrota.Boďka č.7 je tvá.
2. 11. 2009 01:15
Super kombinace! Škoda jen, že ty kyselé houbičky nemám po domácku naložené, protože kupované znám jenom jeden druh a moc mě neuchvátily. Ale třeba v této kombinaci budou poživatelnější. Eli, bodík!
1. 11. 2009 18:45
Bezvadné , obojí recept i fotky.+
31. 10. 2009 15:30
Eliz, díky moc za tip, co ještě s kyselými houbičkami
Drahulin - to je těžká závislost a manžel už má taky silně nad váhu (já taky ale pšt)...přesto se ptá denně - a dneska máme co?
Drahulin - to je těžká závislost a manžel už má taky silně nad váhu (já taky ale pšt)...přesto se ptá denně - a dneska máme co?
31. 10. 2009 15:07
Eli vypada to krasne a jiste i chutna.Urcite vyzkousim.Kazdy den chodim na Topky a uz je to zavislost.Nevim co driv varit.Manzel uz pribral. Posilam bodik.
31. 10. 2009 14:49
Děkuju za bodíky; Jendo, že se taky objevíš..., už jsi nám dlouho nic neuvařil...
Jani, tohle jídlo není přímo moje improvizace, jedla jsem ho před lety v jedné oblíbené restauraci - byla to tímtéž plněná panenka. Takže pokud chceš vyzkoušet, použij klidně i panenku - tu bych (celou plněnou) opékala tak 15 minut a už nedusila, nebo vyrob roládky z kuřecích prsou s touto náplní, všechny varianty budou dobroučké. Těším se na tvoje fotky, protože je máš .
Papričko, já si všímám, že mám podobné chutě jako tvůj Tonda. Právě se to chystám napsat k salátu...
Jani, tohle jídlo není přímo moje improvizace, jedla jsem ho před lety v jedné oblíbené restauraci - byla to tímtéž plněná panenka. Takže pokud chceš vyzkoušet, použij klidně i panenku - tu bych (celou plněnou) opékala tak 15 minut a už nedusila, nebo vyrob roládky z kuřecích prsou s touto náplní, všechny varianty budou dobroučké. Těším se na tvoje fotky, protože je máš .
Papričko, já si všímám, že mám podobné chutě jako tvůj Tonda. Právě se to chystám napsat k salátu...
31. 10. 2009 14:41
Eli zajímavý nápad a tip pro mne Mám v lednici dva dny otevřenou sklínku kyselých houbiček a přemýšlela jsem, k čemu je použiji. tak to můžu hned vyzkoušet + 3.
31. 10. 2009 14:25
Eli, s těma kyselýma houbičkama to může být zajímavé. Krásné fotky. Posílám druhý bodík.
31. 10. 2009 14:08
Ihned jsem identifikovala tvoje fotky. Vypadá to báječně, ale já houby bohužel neé. Ale manžel by si dal určitě.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 16 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 17 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 10 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 10 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 12 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 12 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 14 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Otestovali jsme smažák ze syrečků i knedlík plněný sýrem: „Festival“ smaženého sýra rozhodně stojí za návštěvu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Další recepty
Tématické fráze: recepty s ementálem co uvarit z rosteny závitky z roštěnky roštěná co z ní uvařit hanacka rostena hovězí kyselé houbičkách omacka s kyselych houbiček co z roštěný? roštěná závitek hovězí na kyselých houbičkách tibecka hoba kcemu se pouziva tibetské houbičky užívání zavitky s roštenky závitky s roštěnou smes z rostene škodí zdraví tibecká houba recepty z roštěný kyselé houbyčky co s ementalem recept směs z rostěné
Suroviny: roštěná hovězí, houby, sýr ementál, hořčice dijonská, pepř, sůl, olej olivový, máslo, mouka hladká
Závitky z roštěné s kyselými houbičkami a ementálem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANNB
10 názorů