Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 700 kJ / 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,83 g |
Tuky | 1,03 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 25,30 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží, bramborem, popř. s knedlíkem.
Zveřejněno 22. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bohdalovský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAlO
Moje poznámka
Bohdalovský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAlO
Nejnovější recepty
Pohanka s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 17 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 20 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 37 minutami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 37 minutami
Domácí kečup
Baruska. před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 6 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 13 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 13 hodinami
Krenex
dragomirac před 14 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 15 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 15 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 15 hodinami
Tématické fráze:
závitky z hovězího masa,
hovezi zavitek,
hovězí závitky se zelím,
závitek,
bohdalovsky veprovy zavitek,
hovězí závitek se zelím,
hovězí závitky recept,
hovězí závitky,
závitek z hovězího masa,
bohdalsky zavitek,
kuřecí závitek podle bohdalové,
jidáše /jiřina bohdalová/,
bohdslovsky zavitek,
závitky jiřiny bohdalové,
zelný závitek,
závitek recept,
závitky podle jiřiny bohdalové,
kuřecí závitky podle bohdalové,
zavitky podle bohdalové,
vepřový závitek bohdalovský
Suroviny:
maso hovězí,
hořčice,
zelí kysané,
brambory,
okurky sterilované,
slanina,
klobása pikantní,
kapie červená,
cibule,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
česnek
Komentáře (16)
pardon lidicky je to basta a samo v krajich nekrajich se to dela trosku jinak steckou jezdete ochutnavat a ne jenom do vedlejsi vesnice.... s mlsnym jazykem Jerry