Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 076 kJ / 1 452 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,97 g |
Tuky | 43,18 g |
Vláknina | 75,91 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,84 g |
Sůl | 18,18 g |
Sacharidy | 188,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na zelenině s opečenou hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71YB
Moje poznámka
Vepřové na zelenině s opečenou hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71YB
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 13 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 21 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 38 minutami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 2 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 14 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 16 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 17 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 18 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 18 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 19 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 19 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na zelenině,
opečená zelenina,
jak udělat rajčatové pyré,
vepřová žebra na zelenině,
pečená žebra na zelenině,
vepřový plátek v horkovzdušném hrnci,
vepřové s hlívou,
vaříme v horkovzdušnem hrnci,
jidla v horkovzdušnem hrnci recepty,
zelenina opecena,
vepřové na zelenině pomaly hrnec,
vařeni v horkovzdušnem hrnci,
recept na veprovou kytu s hlivou,
recepty pečena zelenina na panvičce,
recepty z pomaláče,
maso v horkovzdušnem hrnci,
horkovzdušný hrnec recepty,
hliva veprove,
recept vepřové na zelenině,
pomaly hrnec hliva
Suroviny:
krkovice vepřová,
pyré rajčatové,
pórek,
cibulka jarní,
česnek,
paprika čerstvá červená,
bujón,
mouka hladká,
hlíva ústřičná,
kmín celý,
sůl,
pepř,
olej,
sádlo
Komentáře (10)
Hanka