Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na bramborákovo-rohlíkové nádivce

Hodnocení receptu je 5,0 (76×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 2. 2010 13:16

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 799 kJ / 2 103 kcal
Bílkoviny64,88 g
Tuky135,76 g
Vláknina16,90 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 4,14 g
Sůl10,05 g
Sacharidy148,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mi v sobotu dala dcera od přítele. Dostala ho mejlem, na název si nevzpoměla. Je to vynikající úprava kuřete.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Michal76

17. 4. 2010 19:59

OK, zkusím příště minimalizovat tekutiny a péci odkryté. Dám zprávu jak se to povedlo :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 4. 2010 19:21

Ivi, je to možné s tím zakrytím. Já to měla taky zakryté, ale jen tak, jak jsem viděla, že je to ok, odkryla jsem to. To už i odhad, malinko..:-/

ivulinka ivulinka

17. 4. 2010 18:52

Se picnu:-O, Jani byla jsi o 4 sekundy rychlejší:-)):-)):-)):yes:

ivulinka ivulinka

17. 4. 2010 18:51

Nechci se tu dělat za chytrou, ale Michale já si myslím, že by nebylo na škodu to péct celou dobu odkryté, já naporcované kuře peču jedině odkryté v elektrické troubě, takže si myslím, že za dobu pečení se přebytečná voda stihne odpařit...toť můj názor, ale počkej si ještě na komentík od zkušenější JankyR:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 4. 2010 18:51

Michale, já fakt nevím:-S Vidíš přece, že se to holkám povedlo, jedině snad ulít toho mléka, ale to jsem nedělala, takže fakt "babo raď":-/

Michal76

17. 4. 2010 18:46

Tak já to rozeberu ještě víc - jakoby tam bylo moc vody, která se neodpaří. Přešel jsem z plynové trouby na elektrickou a mám pocit, že elektrika obecně méně vysušuje. Kde se ta přebytečná voda mohla vzít - puštěnou vodu z brambor jsem slil, mléka jsem dal přesně 2 dcl na tři starší rohlíky, tak ještě zbývá výpek z kuřete nebo štáva z cibule plus anglické. Ptám se tak podrobně, aby se to příště povedlo lépe, chuťově nemá chybu, akorát se nesmí zapomenou na sálát nebo zelí jako přílohu.

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 4. 2010 13:53

Michale, mělo by to být asi jako bramorová placka, ale širší. Jako bys dal do pekáče těsto na bramborové placky a upekl. Já jsem to neměla řídké:-S

Michal76

17. 4. 2010 13:37

Dnes vyzkoušeno a pocity trošku smíšené. Maso OK, ale těsto mi přišlo takové stále tekuté (ale ne syrové), čím to může být? Respektive jaká má být jeho správná konzistence?

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 4. 2010 13:11

Jendo, vážím si každé pochvaly a te tvé obzvlášť;-)

Jenda1 Jenda1

17. 4. 2010 10:50

Jani, díky mému velkému časovému zaneprázdnění mi ulítávají takové skvělé recepty:-p:-p:-p. Je mi velkou ctí, že můžu opožděně, ale přece poslat 40. bodík. :-!:-)):yes::-K:-K +40

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 4. 2010 12:14

Klarriska díky, to mám radost:-)

Klarriska

2. 4. 2010 09:48

Opravdu výborné, nádivka se dá jíst i samotná :-p My jsme si k tomu dali kysané zelí :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 3. 2010 12:00

Gabina mám opravdu velikou radost, že tchýni a rodičům chutnalo, to fakt zahřeje na duši:-8

Gabina

23. 3. 2010 10:32

Jani, kuřátko vybo vynikající, do nádivky jsem ještě přidala pórek a pár mandlí. Tchýně i rodiče byli unešeni :-K

mneneznas

10. 3. 2010 22:21

Výborný recept:yes::yes:

1 2 3 4 5 6 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: nádivka z rohlíků rohlíková nádivka kuře v nádivce kuře na nádivce kuře na bramboráku babské kuře nádivka z rohlíků do kuřete kuře pečené na nádivce kuře pečené v nádivce nadivka do kurete kuře v bramborové nádivce nádivka do kuřete z rohliku kuře na bramboráku trochu jinak kure na bramborove nadivce nejlepší nádivka do kuřete výborná nádivka do kuřete rohlíková nádivka do kuřete nadívka na kuře nadivka kuře bramborakova nadivka

Suroviny: brambory, majoránka, sůl, česnek, kmín celý, rohlík, mléko, vegeta, sádlo, slanina, cibule, vejce, kuře, koření grilovací

TopRecepty.cz

Kuře na bramborákovo-rohlíkové nádivce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VALO