Selský hrnec

Gabina Kuchařka: Gabina

Doba přípravy: 4 hod na high(II. stupeň) 6 porcí Pomalý hrnec 12 názorů

Suroviny

2 cibule
4 stroužky česneku
4 mrkve
10 brambor
asi 10 dkg celeru
vepřové žebro
hovězí maso
hovězí kost
sůl
bobkový list
nové koření
pepř
rozmarýn
zázvor
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli, celer a brambory nakrájíme na kostky, česnek na plátky, mrkev na kolečka. Maso předem osmahneme na pánvi.

  2. Do nádoby PH dáme na dno směs zeleniny, osolíme, navrch přidáme maso a směs koření v nerezovém sítku. Zalijeme vodou do výše zeleniny. Pomalíme 4 hodiny na high.

  3. Uvařené maso obereme z kostí a smícháme se zeleninou. Můžeme podávat jako hlavní jídlo s chlebem. Pokud přidáme více vody, máme výbornou polévku.

Poznámka

Toto byla moje "pomalá" premiéra :-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Selský hrnec

Tématické fráze: keramický hrnec recepty selské hrnce vaření v selském hrnci selský hrnec-recepty selské keramické hrnce recepty keramický hrnec vaření v keramickém hrnci selský bigos recepty pro keramický hrnec recepty z keramického hrnce recepty v keramickem hrnci keramické hrnce diskuze keramické hrnce recepty pomalý hrnec recepty selsky hrniec selske recepty recepty ze selského hrnce keramické hrnce recepty pro keramické hrnce keramické hrnce-recepty

Zapomněl/a jsem heslo