Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brněnská krůtí jehla „MIX“

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

21. 2. 2010 15:29

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 175 kJ / 1 476 kcal
Bílkoviny254,53 g
Tuky40,53 g
Vláknina12,28 g
Cholesterol 640 mg
Sodík 2,26 g
Sůl5,40 g
Sacharidy20,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BILKOVAI BILKOVAI

19. 1. 2012 20:53

Tak s tím nesouhlasím. Čerstvě uvařené DOMÁCÍ brambory /ne z obchodu, určené pro velbloudy/ pokapané máslem, nemají chybu:-p:-*:yes:Colombo, krásný recept, včetně brambor;-)...+1:yes:

30 rokov v cudzine

19. 1. 2012 20:35

Jedlo je veľmi dobré, ale podávať ho s varenými zemiakmi - nemôžem veriť, že to je od toho istého autora. V európskej kuchyni je ťažko nájst niečo nechutnejšie ako varené zemiaky. To by malo byť zakázané. V každom prípade je to lepšie samé, než s niečím tak nechutným. Škoda, opakujem, recept veľmi dobrý!
V zahraničí (nemám na mysli Nemecko...!) sa k receptom prílohy nepíšu. Každý sa rozhodne podľa vlastnej chuti, najčastejšie to býva rôzna zelenina. Nikdy!!! varené zemiaky. Ešte som tu nevidel a ani nepočul, žeby niekto alebo niekde podávali varené zemiaky.

Colombo65 Colombo65

21. 2. 2010 16:59

:-D " Dikec za pochvalu betelnýho gáblu" :-D

Betina

21. 2. 2010 16:36

:-8:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 2. 2010 16:24

No, za plus, ty celebrito;-), četla jsem v AHA rozhovor s tebou, gratuluji;-)

yanull yanull

21. 2. 2010 16:23

Tento brněnský gábl je špica.:-p Až se mi chtělo gecnót na gébiš. Nyní by to chtělo jen kósnót škopek a nechat trauf.;-):-) +3 :yes:

thomassinno thomassinno

21. 2. 2010 16:10

Paráááda, koneckonců jako vždy :-) :yes: +2

michsamant

21. 2. 2010 15:52

:yes:

vybusna vybusna

21. 2. 2010 15:42

nadhera...akurat obcas z tych fotiek *na blizko* sa stracam v realite a neviem co je co:-(, ale tu je to v poriadku:yes:

k.radulka k.radulka

21. 2. 2010 15:41

Ať žije Brno :-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehla na naložení masa jehla na naložení masa krůtí mix krůtí směs uležet naložení krůty směs mas na jehle šalát gyrosový krůtí maso na jehle brněnská recepty kruti klobaska jak nalozit maso na jehlu krůtí maso na plechu naložení salámu kruti maso na jehlach naložit krůtí kostky naložení salámu gothaj dort škopek jak naložit maso do škopka krůtí kostky na plechu kuřecí mix na jehle

Suroviny: prsa krůtí, klobása, salám gothaj, cuketa, cibule červená, vegeta, paprika sušená sladká, olej,

TopRecepty.cz

Brněnská krůtí jehla „MIX“

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ywPE