Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kližka na hříbcích a křemenáčích s česnekovou bramborovou kaší a hlívovými hranolky

Hodnocení receptu je 5,0 (51×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 4. 2010 21:57

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

thomassinno thomassinno

13. 4. 2010 12:09

Jendo:-O Nádhera :yes:

Sodovka Sodovka

13. 4. 2010 12:03

Jendo, vařit 1,5 hodiny maso v tlakáči je moc. I když je to kližka,i přesto musí být uvařená dříve. Když vařím hovězí polévku, tak ji vařím na velice mírném ohni 1 hodinu a maso se úplně rozpadá. Hovězí maso - kližku moje maminka velice ráda používala i na svíčkovou (omáčku). Krásně ji prošpikovala a byla to mňamka.:-p

jitka55

12. 4. 2010 08:19

Sbíhají se mi sliny! Hravě to natřeš těm televizním hvězdám!

Jenda1 Jenda1

11. 4. 2010 21:20

Děkuji všem za přízeň:-K.

jahoda jahoda

11. 4. 2010 19:55

Opět výstavní:yes:, mě ale fascinuje, co se dá z kližky vykouzlit. U mě guláš a opět guláš, ale u Jendy je to nóbl oběd:yes:19;-)

Lusinda79

11. 4. 2010 18:25

Jendo-mistr vařečky i fotografie:-p

Petra

11. 4. 2010 18:17

Jendo, ty jsi mistr!!!!

Nadja Nadja

11. 4. 2010 11:32

:-!:-? Začátek dubna a křemenáče, hříbky - kam na to chodíš? :-?:-!
Jendo, je to nádhera, houby miluji, kližku také, no a o br. kaši raději ani nemluvím - prostě mňamka. A k tomu ta nádherná fotka!!!
:yes: Další 16.bodík k Tobě letí! :yes:

lemarti

11. 4. 2010 11:01

Jendo to je tak krásná fotka:-Obodíka posílám +14:yes::yes:

Iljusa Iljusa

11. 4. 2010 10:07

Kližku mám moooc ráda ;-)

janek78 janek78

11. 4. 2010 10:07

óóóó tak tomu já říkám bašta:-p:-p, 12 bodík je tvůj:yes:

cardanka

11. 4. 2010 09:58

Jeníku, Jeníku kolik takto:yes: báječných :-preceptů máš ještě v tom pomyslném šuplíku;-)? Vše od děvčat je napsáno níže, já nemohu jinak něž 11.tý bodík s úctou :-Kk tvému dílu poslat;-)

Colombo65 Colombo65

11. 4. 2010 09:28

Inspirativní dobrota - jak jinak !;-);-);-)

maris maris

11. 4. 2010 07:40

Jen jsem si přečetla název, už jsem tušila, odkud vítr fouká:-), je to :-p+:yes:

pipre pipre

11. 4. 2010 00:54

No to je nádhera a o chuti ani nemluvím:-p:yes:+7.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kližka recept na bramborovou kaši maso na křemenáčích hovězí na hříbkách kližka recept hovězí maso s bramborovou kaší oběd z kližky hovězí guláš s hlivou hovězí guláš s hlívou ústřičnou co udělat z křemenáčů kližka recepty recept na hovězí kližku recept na kasi musí se hlíva oloupat? recepty hovězí kližka 100x jinak dietní bramborová kaše s recept kuch. hlíva ustřičná hřibky hranolky co udelas s klizky oběd s bramborovou kaší

Suroviny: kližka hovězí, špek uzený, cibule, houba hřib, houby křemenáči, sůl, kmín celý, pepř mletý, brambory, česnek, máslo, mléko, hlíva ústřičná, olej slunečnicový

TopRecepty.cz

Kližka na hříbcích a křemenáčích s česnekovou bramborovou kaší a hlívovými hranolky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y7JM