Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzský hruškový koláč

Francouzský hruškový koláč je vláčný, šťavnatý díky bohaté vrstvě hrušek a provoněný skořicí. Před koncem pečení koláč polijeme sladkou směsí s máslem, která na povrchu vytvoří dokonalou karamelovou krustu.

Hodnocení receptu je 4,9 (47×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 50 min

90 min (40 min příprava + 50 min tepelná úprava)

7. 5. 2010 21:34

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie22 643 kJ / 5 412 kcal
Bílkoviny76,53 g
Tuky235,72 g
Vláknina36,30 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 1,03 g
Sůl3,00 g
Sacharidy727,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Terka

4. 10. 2012 19:35

Prosím vás není těch 50 minut pečení nějak dlouho? Zítra se na něj chystám, ale těch 50 minut se mi fakt nezdá, neporadil byste mi někdo, kdo ste ho už pekl?

martiline martiline

28. 9. 2012 09:54

Právě jsem si pochutnala na prvním kousku. Vynikající ;-). Jsem docela zvědavá jaký bude po vychlazení, já totiž té vůni neodolala a dala si ještě horký kousek. Mňam ;-) :-) ... :yes:

jana

19. 8. 2012 12:28

:-8

rebeka rebeka

20. 7. 2012 19:54

Jolana: jajine, autorka rcp, už sem, bohužel, nechodí:-(
ale myslím, že třeba klasická koláčová forma nebo menší pekáček, ne velký plech.. a broskve:-? no, proč ne:-?;-) akorát bych místo skořice dala např. mandlové lupínky.. toť můj názor;-):-)

Jolana

20. 7. 2012 19:46

Prosím jak velký pekáček? Mám dva a úplně rozdílné velikosti. A ještě, mám na něho strašnou, ale strašnou chuť. Ptám se těch, co už jste ho upekli, co kdybych tam dala broskve, když hrušky nemám. Dovedete si představit tu chuť? Děkuji za odpovědi.

Michel

20. 7. 2012 18:47

je luxusní:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Vanda Mirovska

19. 11. 2011 00:13

Teda tohle jsem jeste nevidela, normalni afrodiziakum, DESNE DOBRY!!!!!! BOZICKU na tohle se musim chytit kazdy ;-):-O:-p

puinek

15. 10. 2011 20:06

Koláč je výborný,ještě za tepla ho zmizela půlka :-p
Děkuji za super receptík :-K

troli

6. 9. 2011 09:30

ahoj, chápu to správně že do těsta přijdou 2 vejce a pak navrch ještě další 2?

Klejinka

12. 8. 2011 17:36

Zrovna ho dělám a hádám, že bude fakt výborný :-p

Oveska

16. 6. 2011 22:03

Tak už vím, co vyrobím sobě a příteli za odměnu za zítřejší zkoušku :-p

duckie duckie

3. 3. 2011 03:01

tak to je luxusní recept..dnes jsem ho dělala a jen se po něm zaprášilo...je to naprostá lahůdka!!!!! :-p:-p:-p :yes:+10 zasloužil by si 100 bodů!!!:-8

fatima

4. 9. 2010 00:34

Opravdu skvělé,moc jsme si pochutnali!!!!!a posílám bodííík;-)

Tereza

9. 7. 2010 18:51

Výborné! :-8

ivulinka ivulinka

8. 5. 2010 11:33

Hezký recept:-p:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vynikajíci hruskovy kolac hruškový koláč francouzský koláč s hruškami francouzky hruskovy kolac výborný hruškový koláč hruškový koláč se skořicí francouzský koláč francouský hruškový koláč francouzký koláč francouzské moučníky hruškový koláč recept francouzské zákusky francouzsky kolac s hruskama francouzský tvarohový koláč francouzky kolac s hruskami francouzský koláč s tvarohem jednoduchy hruskovy kolac výborný francouzký hruškový koláč luxusní hruškový koláč francozský hruškový koláč

Suroviny: hruška, cukr, skořice mletá, mouka polohrubá, cukr, vejce, mléko, olej, prášek do pečiva, sůl, máslo, med, cukr, vejce

TopRecepty.cz

Francouzský hruškový koláč

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qQOR