Vepřový perkelt / pörkölt /
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 458 kJ / 1 066 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,40 g |
Tuky | 34,23 g |
Vláknina | 23,24 g |
Cholesterol | 214 mg |
Sodík | 316 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 64,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Perkelt se nikdy nezahušťuje, ale komu by to tak opravdu hodně vadilo, může šťávu zahustit lžící mouky rozmíchané v trošce vody a nechat provařit. Už to ale nebude perkelt a žádný Maďar ho nepochválí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2023 18:51
Moanka: já moc děkuji, i za fotku, jsem moc ráda, že chutnalo
25. 11. 2023 17:00
To jsem ráda, že jsem na tehle recept narazila. Mňam! Vůbec jsem to jídlo neznala, ale správně jsem odhadla, že to bude dobrota… Píšu si a moooc děkuji.
Přeji hezký zbytek dne.
Přeji hezký zbytek dne.
22. 10. 2023 16:37
tara23: moc děkuju za vyzkoušení i krásnou fotku. Mám radost, že vám chutnalo
22. 10. 2023 11:26
Dnešní výborný oběd. Uvařila jsem přesně podle receptu a velká spokojenost. Podávala jsem s těstovinou Budu vařit častěji
27. 8. 2023 17:54
Marie Svarcova: Maruško, moc děkuji
27. 8. 2023 08:36
Líbí se mi pěkný recept, nádherné foto a k tomu to vysvětlení. Nezahušťuji ničím perkelt ani guláš vydusí se a zahustí cibulí.
15. 8. 2010 17:43
marundo, jsem ráda, že jste si pochutnali, díky
15. 8. 2010 12:00
dnes bylo k obědu, mooooc dobré. Jen jsem omáčku zahustila, přišlo mi to hodně vodnatý. Ale už si přepisuju do své kuchařky a určitě budem vařit častěji.
8. 8. 2010 21:27
Tedy holky, koukám že máte krásný fotky, Maris, moc hezký receptík, bodík vám oběma
8. 8. 2010 21:20
Jahůdko, já jsem Ti nepoděkovala za krásnou fotku - takže díky za ni i za realizaci receptu
25. 7. 2010 15:42
jahůdko - to mám radost Bude taky fotečka ?
25. 7. 2010 14:46
tak to nemá také chybu mňam
25. 7. 2010 14:43
Perkelt je výborný, uvařila jsem na zítra, ale asi ho budu muset dát pod zámek, aby něco zůstalo. Nebylo třeba vůbec zahušťovat, jak píše Maris, stačí nechat pořádně šťávu vydusit. Doporučuji
23. 7. 2010 22:54
Tato jídla zbožňuji, kombinace brambor, rýže a pikantního masa se šťávičkou je úplně super. Určitě vyzkouším, nemám sice pastu, ale mám perkelt-bujon bez "E", který je chuťově taky dobrý.
Bezva recept a k tomu pěkná fotka
Bezva recept a k tomu pěkná fotka
23. 7. 2010 21:36
Maris krásná fotkaa receptík se mi taky líbía bodík je jasný
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 11 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 21 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 1 hodinou
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 7 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 8 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 9 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 12 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 12 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 13 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 14 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: perkelt z vepřového masa recept perkel vepřový perkelt se smetanou pörkölt perkelt perkelt recept výborný perkelt drzkovy perkelt perkelt z vepřového masa madarský vepřový perkerlt recept perkel drzkovy gulas vepřový perklet gulaš perkel maďarský perkelt maďarský vepřový perkelt madarský perklet nokedli porkolt recept perkel recept
Suroviny: maso vepřové, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pasta perkelt, sádlo, sůl
Vepřový perkelt / pörkölt /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6x5
35 názorů