Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 693 kJ / 1 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,80 g |
| Tuky | 188,87 g |
| Vláknina | 1,10 g |
| Cholesterol | 267 mg |
| Sodík | 2,98 g |
| Sůl | 7,23 g |
| Sacharidy | 8,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nočky se dvěma druhy sýra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LDy
Moje poznámka
Nočky se dvěma druhy sýra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LDy
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 21 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 6 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 8 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 8 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 8 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 8 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 9 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 10 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 10 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 10 hodinami
Tématické fráze:
druhy plísňových sýrů,
gnocchi s mascarpone,
druhy plisnoveho syra,
noky 4 druhy sýra,
plísňový sýr niva recepty,
plísňové sýry v recepty,
plísňový sýr niva-recepty,
recept panenka 4druhy syru,
plisnovy syr druh,
krůtí prsa plísňový sýr,
nočky recepty,
nočky,
druhy sýrů,
plísňový sýr niva gnocchi,
druhy plisnoveho syru,
noky ctyr druhu syru,
plísňový sýr druhy,
salat z plisnovych sýru,
noky a 4 druhy syra,
plísňový sýr niva
Suroviny:
gnocchi,
cibulka jarní,
mascarpone,
sýr s modrou plísní,
slanina anglická,
špenát listový
Komentáře (2)