Postup přípravy
Krok 1: Nejprve si umyjeme a osušíme bůček.
Krok 2: Poté ho nakrájíme na kostičky a potom do kastrolu.
Krok 3: Necháme to chviličku, aby z masa vyteklo sádlo a přidáme cukr, až cukr zhnědne tak podlejeme vodou. Necháme povařit.
Pak servírujeme.
Pak servírujeme.
Zveřejněno 1. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček po vietnamsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQBz
Moje poznámka
Bůček po vietnamsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQBz
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 13 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 14 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 15 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 16 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 7 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 10 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 10 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 10 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 10 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 12 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 14 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 14 hodinami
Tématické fráze:
pečeny bůček kluci v akci,
bůček s rýží,
bůček v akci,
bůček na sladko,
plněný bůček kluci v akci,
bůček,
vepřový bůček po vietnamsku,
pečený bůček po čínsku,
pečený bůček-kluci v akci,
vepřový bůček po čínsku,
karamelový bůček,
bůček na karamelu,
kluci v akci bůček,
kluci v akci pečený buček,
pečený buček,kluci v akci,
bůček akce,
pečený bůček po vietnamsku,
bucek v karamelu,
veprove po vietnamsku,
bůček po čínsku
Suroviny:
bůček vepřový,
cukr,
voda
Komentáře (20)
nebo cuketka http://www.cuketka.cz/?p=2130
případně vietnamská kuchyně http://www.mezikulturnidialog.cz/vietnamska-kuchyn...
Možná by to autorka chtěla doplnit, všechny ty odkazy mají dost podobné složení a určitě ne takové jako tu.
žádná sůl
do masa
to je jak z pohádky sůl nad zlato....ale nějak mi to prostě neštymuje