Kuře podle Požarského
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 362 kJ / 1 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,22 g |
Tuky | 47,82 g |
Vláknina | 35,36 g |
Cholesterol | 691 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,84 g |
Sacharidy | 226,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jedná se o oblíbený pokrm ruské carské rodiny.
Zdroj: Klasické kuře, drobně upraveno podle zkušenosti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 10. 2019 23:16
může to být možná dobré, ale je to zcela zcela jiný recept - určitě ne pro carskou rodinu - paní Meszarosovabolya měla zčásti pravdu - plněná prsa, ale v originále pro většinu z nás nedostupná vzhledem k surovinám - husí játra, telecí maso, lanýže - žádná houska, rajčata, protlak ...
29. 12. 2010 12:21
Teda Eliza,to je fakt pastva pre očia určite to aj tak chutíTo si zaslúži bod aj bez vyskúšania,ale ukladám si
29. 12. 2010 12:14
super
29. 12. 2010 10:16
Krásné
29. 12. 2010 09:53
+11
28. 12. 2010 22:16
neco mi ten receptik pripomina z mladi, ale nespomenu si na nej presne, Pripomina mi babicku Bodika si rozhodne zaslouzi
28. 12. 2010 22:07
obrázek k nakousnutí.
28. 12. 2010 20:32
Cat, to môže byť nejaký "vtipálek"...
28. 12. 2010 20:28
Elizo, moc hezký recept!
A pokud vím, paní Mesza.... sem má zakázaný přístup (mezi námi - já bych se, na jejím místě, někam "zahrabala", ale ona má asi pocit, že má stále co říct...)
A pokud vím, paní Mesza.... sem má zakázaný přístup (mezi námi - já bych se, na jejím místě, někam "zahrabala", ale ona má asi pocit, že má stále co říct...)
28. 12. 2010 20:27
Eliza, mne sa Tvoja verzia páči, určite vyskúšam, škoda, že Ti nemôžem prideliť aj bod. Len som uviedla dalšiu možnosť z Medzinárodnej kuchárky, ako sa tieto prsíčka pripravovali na Brusel Expo 58.
28. 12. 2010 20:25
Receptík je veľmi pekný, trochu prácny, ale určite stojí za to! Vždy obdivujem tvoje fotky, ako to naaranžuješ, sú nádherné! Takže
(ten nick stačí prekopírovať, nemusíš opisovať)
(ten nick stačí prekopírovať, nemusíš opisovať)
28. 12. 2010 20:21
Eliz, recept je bombice, mám doma krůtí prsa, čerstvě mletá (mnou), takže se zítra chystám vytřít rodince zrak tímto receptem.
28. 12. 2010 20:17
Moc Vám děkuji za body a pochvaly.
Mezsa...atd. promiň, nechce se mi ten nick celý opisovat - takový recept jsem také našla na Labužníku, ale raději jsem vycházela z reprintu anglické knihy, než z internetu. Co je tištěno, to je dáno. Navíc játra, jako ani jiné vnitřnosti, nejím...takže bych to stejně nevařila.
Mezsa...atd. promiň, nechce se mi ten nick celý opisovat - takový recept jsem také našla na Labužníku, ale raději jsem vycházela z reprintu anglické knihy, než z internetu. Co je tištěno, to je dáno. Navíc játra, jako ani jiné vnitřnosti, nejím...takže bych to stejně nevařila.
28. 12. 2010 19:56
iste je to dobré, ale kuracie prsia sa v Pojarského prsíčkach plnia mletým teľacím mäsom a mletou kuracou pečienkou - játry bez obaľovania.
28. 12. 2010 19:20
Božské obrázky...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 9 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 10 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 16 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 6 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 7 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 7 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 7 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 8 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 8 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Další recepty
Tématické fráze: kuře recepty kotlet požárského kuře podle požarski kotlet nej recepty na kuře kuřecí řízek požarského brusel dort recept kotlety požarskie recepty požarskeho kotlet kotlet požarského z mletého masa kuřecí plátky pojarski kotlet pozarskeho recept požárské karbanátky požarského řízek recept carske karbanatky carske karbanatky nej recepty kuře pečeně carské kuře pečené kuře na tymiánu kuchařka jiřiny bohdalové kotlety brusel
Suroviny: prsa kuřecí, rohlík, mléko, smetana ke šlehání, mouka hladká, vejce, ořech muškátový, omáčka worcesterová, pepř, sůl, olej, rajče, žampióny, cibule, česnek, protlak rajčatový, bobkový list, tymián, nať petrželová, máslo, cukr, sůl
Kuře podle Požarského
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EPQW
22 názorů